Tænd ovnen på 150 ºC traditionel varme.
Smelt smør, sukker og honning i en gryde, lad det køle let.
Bland hvedemel, appelsinskal og brunt bagepulver i en skål.
Rør æg og mælk i den let afkølet smørblanding. Tilsæt melblandingen og rør dejen sammen. Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm), gerne med bagepapir i bunden.
Bag kagen midt i ovnen i 50-55 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen afkøle helt på en bagerist.
Del den afkølede kage i to, så der bliver to bunde.
Bagetid: 50 - 55 Minutes
Kom flormelis, kogende vand og smør i en skål og pisk det til det er lyst og luftigt. Fordel smørcremen jævnt på den nederste bund, læg derefter den anden bund ovenpå.
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Hæld chokoladen over toppen af kagen og fordel den så kagen får et fint jævnt overtræk.
Lad kagen hvile i køleskabet inden den serveres, gerne til næste dag.
Hvis du vil være sikker på at din chokolade tempereres korrekt, så har vi samlet alle vores tips og tricks til chokolade og chokoladetemperering.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager