
Kanin cupcakes | Kreahjørnet
Se produkter
Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt. Pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel, salt og bagepulver i dejen og rør den godt sammen mælk. Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3-dele op. Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 minutter
Bland et brev Cake Mousse Vanilla Taste med 2 ½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter 4 minutter ved høj hastighed. Fyld moussen i en sprøjtepose med en rund tyl eller klip et lille hul i sprøjteposen. Sprøjt mousse på toppen af hver cupcake.
Klip en skumfidus over fra hjørne til hjørne og dyp indersiden af skumfidusen i rød Neon krymmel. Placer skumfidusen på toppen af cupcaken som ører og brug sorte perler fra Black & Gold-krymmel til øjne og lyserøde perler fra Sweetheart krymmel til næse.
Relaterede opskrifter

Frosting eller icings

Regnbuemuffins

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Lækre muffins med citron og frisk ingefær

Påskekyllinger | Kreahjørnet

Pingviner og isflage-småkager

Juletræ cupcakes

Konfetti-cupcakes
