Pebernødder med chokolade
80 - 90 stk.
Nem
En anderledes opskrift på pebernødder, hvor den klassiske pebernød er overtrukket med chokolade. De får stadig huset til at dufte af jul.
Ingredienser
Forberedelse
Kagedejen
220 g
hvedemel
125 g
sukker
125 g
blødt smør
1
æg str. M/L
Forb. :
100 minutter
Bagning:
8 minutter
1
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
2
Kagedejen
225 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Pebernøddekrydderi
125 gsukker
125 gblødt smør
1æg str. M/L
Bland sigtet hvedemel og pebernød krydderi sammen med sukker i en skål. Tilsæt smør og æg og rør dejen godt. Del dejen i fire dele og tril dem til lange pølser.
Skær pølserne i små stykker, og tril dem til små kugler på størrelse med et lakridsæg. Stik evt. en smuttet mandel ned i nogle af pebernødderne.
Bag pebernødderne i 8-10 min., til de er gyldne. Afkøl pebernødderne på en bagerist.
Bagetid
8 minutter
3
Overtræk
200 gchokolade (mørk eller lys)
Dr. Oetker Smuttede Mandler (evt.)
Hak chokoladen i mindre stykker, smelt den over et vandbad og dyp eller pynt pebernødderne.
Læg pebernødderne til afkøling på et stykke bagepapir. Opbevar pebernødderne i en kagedåse.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter