Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

1. advent: Hjemmelavede skumfiduser | Bag live med Liv Martine

Lav hjemmelavede skumfiduser som værtindegave til julens hyggelige sammenkomster.

about 36 stk.

for let øvede 30 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften 1. advent: Hjemmelavede skumfiduser | Bag live med Liv Martine

Redskaber:

røremaskine
chokolade- eller sukkertermometer

Ingredienser:

2 dl vand
400 g sukker
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
8 blade Dr. Oetker Husblas
2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
flormelis

Tilberedning

Tilberedning

Bag live med Liv

Hvis du vil bage sammen med Liv Martine søndag den 2. december 2018 kl. 13, er det denne lækre opskrift du skal handle ind til. Udsendelsen varer ca. 30 minutter og streames live på Kagerullen's Facebook side, og du kan stille spørgsmål undervejs. Et godt råd er at have alle ingredienser klar og afvejet inden udsendelsen starter. Videoen er også tilgængelig efter liveudsendelsen, hvis du ønsker at se den på et senere tidspunkt.

1

Skumfiduser

Kom husblas i en skål med koldt vand. Kom vand, sukker og vanilje i en gryde og opvarm under omrøring. Lad massen koge op til 118 °C. Tag efterfølgende gryden af varmen og lad massen køle i 5 minutter. Vrid husblas for vand og smelt den i den varme sukkermasse.

2

Hæld sukkermassen i en skål og pisk med enten en elpisker eller en røremaskine. Det skal piskes i ca. 5 minutter til det er helt tykt og sejt. Flormelis sigtes ud på et stykke bagepapir. Fordel halvdelen af massen ud på bagepapiret i en glat firkant på ca. 20 x 20 cm. Den anden halvdel piskes nu sammen med den grønne farve. Den grønne masse kommes ovenpå den hvide masse, og fordeles jævnt. Sørg for at have godt med flormelis, både på bagepapiret og på fingrene, da det er utroligt klistret. Stil skumfidusmassen på køl i minimum 30 minutter.

3

Udskæring af skumfiduserne

Klip skumfiduserne med en saks i små firkanter, ca. 3 x 3 cm. Vend dem til sidst i en smule flormelis og de er klar til servering.

Næringsindhold til opskriften 1. advent: Hjemmelavede skumfiduser | Bag live med Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 205kJ
49kcal
1139kJ
272kcal
Fedt 0.00g 0.01g
Kulhydrat 11.69g 64.96g
Protein 0.31g 1.72g