Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Æblemuffins - uden gluten og laktose

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre muffins tilsat æble og kærlighed, men helt uden gluten og laktose.

12 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Æblemuffins - uden gluten og laktose

Redskaber:

håndmixer

Kagedejen:

200 g laktosefri smør
75 g sukker
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3 æg str. M/L
150 g rismel
50 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
¾ dl laktosefri letmælk
2 revne æbler (ca. 3 dl), fx Jonagold
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Kagedejen

Pisk smør og sukker sammen med vaniljesukker og citronskal. Pisk et æg i dejen ad gangen og pisk til den er glat. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt melet i dejen, tilsæt mandelmel, mælk og de revne æbler. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene. Drys med hasselnøddeflager.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Æblemuffins - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1080 kJ
258 kcal
1348 kJ
322 kcal
Fedt 17.53 g 21.91 g
Kulhydrat 20.56 g 25.70 g
Protein 4.21 g 5.27 g