Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Æblemuffins - uden gluten og laktose

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre muffins tilsat æble og kærlighed, men helt uden gluten og laktose.

12 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Æblemuffins - uden gluten og laktose

Redskaber:

håndmixer

Kagedejen:

200 g laktosefri smør
75 g sukker
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3 æg str. M/L
150 g rismel
50 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
¾ dl laktosefri letmælk
2 revne æbler (ca. 3 dl), fx Jonagold
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Kagedejen

Pisk smør og sukker sammen med vaniljesukker og citronskal. Pisk et æg i dejen ad gangen og pisk til den er glat. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt melet i dejen, tilsæt mandelmel, mælk og de revne æbler. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene. Drys med hasselnøddeflager.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Æblemuffins - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1080kJ
258kcal
1348kJ
322kcal
Fedt 17.53g 21.91g
Kulhydrat 20.56g 25.69g
Protein 4.21g 5.27g