Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum
4 stk.
Nem
15 minutter
Trænger du til kage, men har ikke tålmodighed til at vente? Så prøv denne lækre og hurtige opskrift på kage i en kop, der tilberedes i mikroovn.
Ingredienser
Forberedelse
Kagedej med appelsin og chokolade
60 g
hvedemel
80 g
sukker
1 tsk.
1 - 2 spsk.
6 spsk.
smagsneutral olie
6 spsk.
mælk
2
æg str. M/L
revet skal fra ½ ubehandlet citron
40 g
hakket mørk chokolade eller mælkechokolade
Pynt
1 dl
piskefløde
Dr. Oetker Junglekrymmel eller Earthy Cocoa krymmel.
I alt :
15 minutter
Forb. :
10 minutter
1
Kagedej med appelsin og chokolade
60 ghvedemel
80 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
6 spsk.smagsneutral olie
6 spsk.mælk
2æg str. M/L
revet skal fra ½ ubehandlet citron
40 ghakket mørk chokolade eller mælkechokolade
Kom hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, olie, mælk, æg og fintrevet appelsinskal i en skål og rør blandingen godt sammen.
Fordel dejen ligeligt i 4 kopper, evt. smurt med lidt olie eller smør. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen. Drys hakket chokolade på toppen.
Bag kagerne i mikrobølgeovnen i ca. 2 ½ minut ved højeste effekt.
2
Pynt
1 dlpiskefløde
Dr. Oetker Junglekrymmel eller Earthy Cocoa krymmel
Pisk fløde til flødeskum og kom lidt på hver mugcake, hvis det skal være ekstra fint kan flødeskummet kommes i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjtes i fine toppe på kagerne. Drys med krymmel efter ønske.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter