Flag

Banankage

20 - 22 portioner
Nem
120 minutter
Den klassiske banankage er altid en succes. Den her er toppet med chokoladeglasur og krymmel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande

Ingredienser

Kagedej
125 gsmør
200 gsukker
3æg str. M/L
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1banan i tern
75 gmørk, lys og/eller hvid chokolade hakket
225 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Chokoladeglasur og pynt
200 gflormelis
2 spsk.kakao
2 - 3 spsk.varmt vand
Dr. Oetker Choco Mix eller Dr. Oetker Black & Gold krymmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Choco Mix eller Dr. Oetker Black & Gold krymmel

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

1

Kagedej

125 gsmør
200 gsukker
3æg str. M/L
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1banan i tern
75 gmørk, lys og/eller hvid chokolade hakket
225 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver

Smelt smørret i en gryde eller i mikroovn, lad det køle let. 

Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Tilsæt banantern, hakket chokolade, sigtet mel og bagepulver til æggemassen og rør godt. Rør den smeltede smør i dejen. Kom dejen i bradepande eller en bradepande med bagepapir.

Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.

Bagetid: 25 - 30 Minutes

2

Chokoladeglasur og pynt

Sigt flormelis og kakao sammen, tilsæt varmt vand indtil den ønskede konsisten er opnået. Overtræk den afkølede kage med glasuren og dekorer med Choko Mix eller Black & Gold krymmel.


Tip

Hvis du vil lave en endnu nemmere chokoladeglasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.