Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Banankage

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske banankage er altid en succes. Den her er toppet med chokoladeglasur.

20 - 22 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banankage

Redskaber:

håndmixer
bradepande

Kagedej:

125 g smør
200 g sukker
3 æg str. M/L
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 banan i tern
75 g mørk, lys og/eller hvid chokolade , hakket
225 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Chokoladeglasur og pynt:

200 g flormelis
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
2 - 3 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Choco Mix , eller Dr. Oetker Earthy Cocoa krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

1

Kagedej

Smelt smørret i en gryde eller i mikroovn, lad det køle let. 


Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Tilsæt banantern, hakket chokolade, sigtet mel og bagepulver til æggemassen og rør godt. Rør den smeltede smør i dejen. Kom dejen i bradepande eller en bradepande med bagepapir.


Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.

2

Chokoladeglasur og pynt

Sigt flormelis og kakao sammen, tilsæt varmt vand indtil den ønskede konsisten er opnået. Overtræk den afkølede kage med glasuren og dekorer med Choko Mix eller Earthy Cocoa krymmel.

Tip

Hvis du vil lave en endnu nemmere chokoladeglasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.

Næringsindhold til opskriften Banankage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 833 kJ
199 kcal
1465 kJ
350 kcal
Fedt 7.31 g 12.83 g
Kulhydrat 30.46 g 53.44 g
Protein 2.77 g 4.85 g