Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Banankage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske banankage er altid en succes.

20 - 22 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banankage

Redskaber:

bradepande

Kagedej:

125 g smør
200 g sukker
3 æg str. M/L
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 banan i tern
75 g mørk, lys og/eller hvid chokolade , hakket
225 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Topping og pynt:

200 g flormelis
2 spsk. kakao
1 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde. Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Tilsæt banantern, hakket chokolade, samt sigtet mel og bagepulver til æggemassen og rør godt. Rør den smeltede smør i dejen og fordel den i en smurt bradepande.

Bag kagen i 25-30 minutter.

Afkøl kagen på en bagerist.

3

Topping og pynt

Lav en glasur af flormelis, kakao og varmt vand. Overtræk den afkølede kage med glasuren og dekorer med Choko mix.

Næringsindhold til opskriften Banankage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 837kJ
200kcal
1499kJ
358kcal
Fedt 7.37g 13.17g
Kulhydrat 30.51g 54.48g
Protein 2.77g 4.94g