Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Banditkage - grøn mazarinkage

(0)
4 11 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker kage til små og store banditter. Opskriften er den der også i folkemunde går under navnet giftkage.

18 - 20 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banditkage - grøn mazarinkage

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 19 x 26 cm

Kagedej:

175 g blødt smør
175 g sukker
2 æg str. M/L
100 g hvedemel
25 g kartoffelmel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
¼ dl kogende vand
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
3 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Glasur og pynt:

200 g flormelis
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
ca. 1 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt imellem hvert æg. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i dejen. Tilsæt mandler, vand, mandelaroma og grøn konditorfarve og rør dejen sammen.


Fordel dejen i en smurt bradepande (19 x 26 cm) og bag kagen midt i ovnen i 28-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle helt af.

2

Glasur og pynt

Rør en glasur af flormelis, konditorfarve og varmt vand, juster mængden af vand, indtil den ønskede konsistens er opnået. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage. Pynt med krymmel.

Tips

Med Dr. Oetker Rød konditorfarve i både kagen og glasuren kan du sammen med Princess Lillifee krymmel lave en fin prinsessekage, som pigerne vil elske.


Hvis du ikke har kartoffelmel kan du erstatte det med majsstivelse.

Næringsindhold til opskriften Banditkage - grøn mazarinkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 816 kJ
195 kcal
1704 kJ
407 kcal
Fedt 9.70 g 20.20 g
Kulhydrat 24.94 g 51.96 g
Protein 1.91 g 3.98 g