Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bistik

(0)
4 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker kage med en sprød mandeltopping og en dejlig vaniljecreme.

12 - 16 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bistik

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 22 cm

Mandeltopping:

50 g smør
75 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. mælk
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)

Kagedej:

100 g blødt smør
100 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
200 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ dl mælk

Smørcreme med kagecreme:

100 g smør
75 g sukker
1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
2 dl mælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Mandeltopping

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt sukker, vaniljesukker, mælk og mandler. Rør godt og lad det afkøle.

2

Kagedej

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.


Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk mindst 2 minutter. Tilsæt mandelaroma, sigtet hvedemel, bagepulver og mælk. Rør hurtigt dejen sammen og kom den i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden.


Fordel den afkølede mandeltopping ovenpå dejen og bag kagen midt i ovnen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.

3

Smørcreme med kagecreme

Kom smør, sukker og indholdet fra et brev Kagecreme med vaniljesmag i en skål. Pisk ingredienserne sammen. Pisk mælken i lidt ad gangen og pisk godt indimellem, så cremen ikke skiller.


Flæk den kolde kage i to. Kom den nederste bund på et fad og spred smørcremen jævnt over bunden. Læg toppen med det sprøde mandellag over. Sæt kagen i køleskabet til cremen er fast.

Næringsindhold til opskriften Bistik

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1390 kJ
332 kcal
1880 kJ
449 kcal
Fedt 19.06 g 25.76 g
Kulhydrat 36.23 g 48.96 g
Protein 3.68 g 4.98 g