Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bistik

(0)
4 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker kage med en sprød mandeltopping og en dejlig vaniljecreme.

12 - 16 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bistik

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 22 cm

Mandeltopping:

50 g smør
75 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. mælk
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)

Kagedej:

100 g blødt smør
100 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
200 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ dl mælk

Smørcreme med kagecreme:

100 g smør
75 g sukker
1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
2 dl mælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Mandeltopping

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt sukker, vaniljesukker, mælk og mandler. Rør godt og lad det afkøle.

2

Kagedej

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.


Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk mindst 2 minutter. Tilsæt mandelaroma, sigtet hvedemel, bagepulver og mælk. Rør hurtigt dejen sammen og kom den i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden.


Fordel den afkølede mandeltopping ovenpå dejen og bag kagen midt i ovnen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.

3

Smørcreme med kagecreme

Kom smør, sukker og indholdet fra et brev Kagecreme med vaniljesmag i en skål. Pisk ingredienserne sammen. Pisk mælken i lidt ad gangen og pisk godt indimellem, så cremen ikke skiller.


Flæk den kolde kage i to. Kom den nederste bund på et fad og spred smørcremen jævnt over bunden. Læg toppen med det sprøde mandellag over. Sæt kagen i køleskabet til cremen er fast.

Næringsindhold til opskriften Bistik

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1390 kJ
332 kcal
1880 kJ
449 kcal
Fedt 19.06 g 25.76 g
Kulhydrat 36.23 g 48.96 g
Protein 3.68 g 4.98 g