Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Blondie med fudge og chokolade

Prøv denne lækre opskrift på hvid brownie, der især passer godt til den søde juletid.

18 - 20 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blondie med fudge og chokolade

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm

Dejen:

250 g blødt smør
250 g lys muscovadosukker eller brun farin
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
3 æg str. M/L
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
0,5 tsk. salt
85 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.

1

Dejen

Pisk smør, sukker, vaniljesukker og karamelekstrakt godt sammen så det er blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 min. for hvert æg. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og salt i dejen. Vend til sidst karameltern og Chocolate Chips i og kom den i en smurt bradepande.

Bag kagen midt i ovnen i 25-30 min. Afkøl kagen i formen på en bagerist.

Pynt evt. kagen med sigtet vaniljesukker eller smeltet chokolade og krymmel.

Næringsindhold til opskriften Blondie med fudge og chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1080kJ
258kcal
1771kJ
423kcal
Fedt 13.99g 22.93g
Kulhydrat 30.24g 49.57g
Protein 2.90g 4.75g