Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Blondie med fudge og chokolade

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre opskrift på hvid brownie. Den har en skøn karamelsmag og er fyldt med karamelstykker og chocolate chips.

18 - 20 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blondie med fudge og chokolade

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm

Karamelblondie:

250 g blødt smør
250 g lys muscovadosukker eller brun farin
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
3 æg str. M/L
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. fint salt
85 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
Evt. lidt flormelis

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.

1

Karamelblondie

Pisk smør, sukker, vaniljesukker og karamelekstrakt godt sammen så det er blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut for hvert æg. 


Sigt hvedemel, bagepulver og salt i dejen og rør den sammen. Vend til sidst karameltern og Chocolate Chips i og kom dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm).

Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen i formen på en bagerist.


Sigt evt. lidt flormelis over den afkølede kage lige inden servering.

Tip

Kagen er lækker som den er, men hvis den lige skal have lidt ekstra chokoladesmag, så kan du nemt lave en lækker glasur med Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en let cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.

Næringsindhold til opskriften Blondie med fudge og chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1080 kJ
258 kcal
1767 kJ
422 kcal
Fedt 13.97 g 22.91 g
Kulhydrat 30.28 g 49.64 g
Protein 2.90 g 4.75 g