Flag

Brownie - glutenfri og laktosefri

16 - 20 portioner
Nem
40 minutter
En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre brownie som alle holder af - men bagt helt uden gluten og laktose.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm

Ingredienser

Browniedej
2æg str. M/L
200 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 grismel
25 gkartoffelmel
4 spsk.kakao
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk.fint salt
1 ¼ dlolie
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Browniedej

2æg str. M/L
200 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 grismel
25 gkartoffelmel
4 spsk.kakao
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk.fint salt
1 ¼ dlolie
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. 

I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagepulver. Sigt blandingen i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnødekernerne groft og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen. 

Fordel dejen i en lille bradepande (18 x 24 cm) foret med bagepapir, fordel dejen jævnt i formen. Drys de resterende nødder hen over dejen. 

Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 min. Lad kagen køle helt af i formen. Servér først kagen når den er helt kold.

Bagetid: 25 - 30 Minutes


Tip

Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.