Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Brownie - glutenfri og laktosefri

(0)
4 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre brownie som alle holder af - men bagt helt uden gluten og laktose.

16 - 20 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm.

Browniedej:

2 æg str. M/L
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g rismel
25 g kartoffelmel
4 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ g fint salt
1 ¼ dl olie
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Browniedej

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. 

I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagepulver. Sigt blandingen i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnødekernerne groft og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen. 

Fordel dejen i en lille bradepande (18 x 24 cm) foret med bagepapir, fordel dejen jævnt i formen. Drys de resterende nødder hen over dejen. 

Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 min. Lad kagen køle helt af i formen. Servér først kagen når den er helt kold.

Tip

Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 766 kJ
183 kcal
1959 kJ
468 kcal
Fedt 11.56 g 29.63 g
Kulhydrat 15.73 g 40.33 g
Protein 2.71 g 6.95 g