Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Brownie - glutenfri og laktosefri

(0)
4 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre brownie som alle holder af - men bagt helt uden gluten og laktose.

16 - 20 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm.

Browniedej:

2 æg str. M/L
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g rismel
25 g kartoffelmel
4 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ g fint salt
1 ¼ dl olie
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Browniedej

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. 

I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagepulver. Sigt blandingen i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnødekernerne groft og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen. 

Fordel dejen i en lille bradepande (18 x 24 cm) foret med bagepapir, fordel dejen jævnt i formen. Drys de resterende nødder hen over dejen. 

Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 min. Lad kagen køle helt af i formen. Servér først kagen når den er helt kold.

Tip

Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 766kJ
183kcal
1968kJ
470kcal
Fedt 11.56g 29.63g
Kulhydrat 15.72g 40.30g
Protein 2.71g 6.95g