Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagepulver. Sigt blandingen i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnødekernerne groft og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen.
Fordel dejen i en lille bradepande (18 x 24 cm) foret med bagepapir, fordel dejen jævnt i formen. Drys de resterende nødder hen over dejen.
Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 min. Lad kagen køle helt af i formen. Servér først kagen når den er helt kold.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Cupcakes og muffins
Lagkager og roulader
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Forb. :40 minutter16 - 20 portioner