Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Brownie - glutenfri og laktosefri

En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre brownie, dog helt uden gluten og laktose.

15 - 18 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Redskaber:

Bradepande; 18 x 24 cm

Kagedej:

2 æg str. M/L
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g rismel
25 g kartoffelmel
4 spsk. kakao
0,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
0,5 tsk. salt
1,25 dl olie
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
50 g valnøddekerner

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagpulver. Sigt de tørre ingredienser i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnøddekernerne og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen. Fordel dejen i en bradepande belagt med bagepapir og drys resten af nødderne over kagen.

2

Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 min. Lad kagen køle af og servér den først når den er helt kold.

Tip

Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 854kJ
204kcal
1938kJ
463kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g