Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Brownie med kaffe og After Eight®

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fortryllende brownie med hasselnødder og kaffe. Toppet med cremet pebermynte ganache og After Eight®. En sand fryd for øjet!

ca. 18 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie med kaffe og After Eight®

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm

Browniebund:

100 g hvedemel
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 knsp. salt
3 tsk. instant espresso pulver
200 - 250 g god mørk chokolade
250 g smør
250 g sukker
4 stk. æg str. M/L
50 g Dr. Oetker Hasselnøddeflager
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g.)

Pebermynte chokoladeganache:

200 g hvid chokolade
1 ¼ dl piskefløde
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (et par dråber)
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt

Pynt:

18 stk. After Eight® (breve)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 150 °C varmluft eller 170 °C traditionel varme.

1

Browniebund

Sigt mel, kakaopulver og bagepulver i en skål, rør salt og kaffepulver i.



Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i en mikroovn, lad det køle let.


I en anden skål piskes smør og sukker skummende hvidt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg. Vend derefter den smeltede chokolade og 1/3 af melblandingen i massen. Tilsæt herefter resten af melblandingen sammen hasselnøddeflager og Chocolate Chips. Vend dejen sammen.


Fordel dejen i en bradepande (20 x 30 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen er færdig når et træspyd stikkes i kagen, og der hænger en lille smule kage fast. Den må ikke være våd og flydende, men heller ikke helt gennembagt.


Lad kagen køle en smule af. Stil den herefter i køleskabet i mindst 3-4 timer. Kagen har dog bedst af at stå i køleskabet natten over.

2

Pebermynte chokoladeganache

Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål. 


Varm piskefløde op til lige under kogepunktet. Hæld halvdelen af den varme fløde over den hvide chokolade og rør godt. Tilsæt resten af fløden. Rør rundt indtil alt chokoladen er smeltet. Tilsæt Concentrated Green Colour og Naturlig Pebermynteekstrakt og rør ganachen godt sammen. Lad ganachen køle let af.

3

Pynt

Hæld den lune chokoladeganache over browniebunden. Fordel derefter 18 stykker After Eight® på 3 x 6 rækker i et jævnt lag over toppen af kagen. Lad ganachen sætte sig helt.

Næringsindhold til opskriften Brownie med kaffe og After Eight®

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1708 kJ
408 kcal
1859 kJ
444 kcal
Fedt 27.25 g 29.62 g
Kulhydrat 35.58 g 38.67 g
Protein 5.36 g 5.83 g