Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Brownie med kaffe og After Eight®

En fortryllende brownie med hasselnødder og kaffe. Toppet med cremet grøn ganache og After Eight®. En sand fryd for øjet!

10 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie med kaffe og After Eight®

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm

Browniebund:

100 g hvedemel
50 g kakaopulver
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 knsp. salt
3 tsk. instant espresso
200 - 250 g god mørk chokolade
250 g smør
250 g sukker
4 stk. æg str. M/L
50 g Dr. Oetker Hasselnøddeflager
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g.)

Grøn chokoladeganache:

200 g hvid chokolade
1,25 dl piskefløde
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (et par dråber)
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt

Pynt:

18 stk. After Eight® (breve)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 150° C varmluft eller 170° C traditionel varme.

1

Browniebund

Rør sigtet mel, kakaopulver, bagepulver, salt og kaffepulver sammen i en skål.

Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i en mikroovn. I en anden skål piskes smør og sukker skummende hvidt. Pisk æggene i sukkermassen et ad gangen. Vend den smeltede chokolade og 1/3 af melblandingen i massen. Tilsæt herefter resten af melblandingen sammen Hasselnøddeflager og Chocolate Chips. Vend dejen forsigtigt sammen.

Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen er færdig når et træspyd stikkes i kagen, og der hænger en lille smule kage fast. Den må ikke være våd og flydende, men heller ikke helt fast.

Lad kagen køle en smule af. Stil den herefter i køleskabet i minimum 3-4 timer. Kagen har dog bedst af at stå i køleskabet natten over.

2

Grøn chokoladeganache

Hak hvid chokolade fint og kom den i en skål. Varm piskefløde op til lige under kogepunktet. Hæld halvdelen af den varme fløde over den hvide chokolade og rør rundt. Tilsæt resten af fløden. Rør igen rundt til chokoladen er smeltet. Tilsæt Concentrated Green Colour og Naturlig Pebermynteekstrakt. Rør til ganachen er ensfarvet.

3

Pynt

Hæld den lune chokoladeganache over browniebunden. Fordel 18 stykker After Eight® på 3 x 6 rækker.

Næringsindhold til opskriften Brownie med kaffe og After Eight®

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 3081kJ
736kcal
1859kJ
444kcal
Fedt 49.35g 29.73g
Kulhydrat 64.26g 38.71g
Protein 9.66g 5.82g