Brownie med kaffe og After Eight®

(0)
4 5 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fortryllende brownie med hasselnødder og kaffe. Toppet med cremet pebermynte ganache og After Eight®. En sand fryd for øjet!

ca. 18 portioner

for let øvede 30 Minutter

En saftig og fudgy brownie lavet med smeltet chokolade i dejen. Brownien er toppet med en ganache af hvid chokolade med pebermynte og pyntet med de klassiske After Eight chokolader. En perfekt kage til aftenkaffen.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie med kaffe og After Eight®

Redskaber:

bradepande; 20 x 30 cm

Browniebund:

100 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 knsp. salt
3 tsk. instant espresso pulver
200 g mørk chokolade
250 g smør
250 g sukker
4 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
100 g chokoladeknapper eller hakket chokolade

Pebermynte chokoladeganache:

200 g hvid chokolade
1 ¼ dl piskefløde
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (et par dråber)
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt

Pynt:

24 After Eight® breve

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 150 °C varmluft eller 170 °C traditionel varme.

1

Browniebund

Sigt mel, kakaopulver og bagepulver i en skål, rør salt og kaffepulver i.

Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i en mikroovn, lad det køle let.

I en anden skål piskes smør og sukker skummende hvidt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg. Vend derefter den smeltede chokolade og 1/3 af melblandingen i massen. Tilsæt herefter resten af melblandingen sammen hasselnøddeflager og chokoladeknapper. Vend dejen sammen.

Fordel dejen i en bradepande (20 x 30 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen er færdig når et træspyd stikkes i kagen, og der hænger en lille smule kage fast. Den må ikke være våd og flydende, men heller ikke helt gennembagt.

Lad kagen køle en smule af. Stil den herefter i køleskabet i mindst 3-4 timer. Kagen har dog bedst af at stå i køleskabet natten over.

Bagetid: 25 - 30 minutter

2

Pebermynte chokoladeganache

Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål. 

Varm piskefløde op til lige under kogepunktet. Hæld halvdelen af den varme fløde over den hvide chokolade og rør godt. Tilsæt resten af fløden. Rør rundt indtil alt chokoladen er smeltet. Tilsæt Concentrated Green Colour og Naturlig Pebermynteekstrakt og rør ganachen godt sammen. Lad ganachen køle let af.

3

Pynt

Hæld den lune chokoladeganache over browniebunden. Fordel derefter 24 stykker After Eight® på 4 x 6 rækker i et jævnt lag over toppen af kagen. Lad ganachen sætte sig helt.

Næringsindhold til opskriften Brownie med kaffe og After Eight®

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1888 kJ
451 kcal
1871 kJ
447 kcal
Fedt 27.86 g 27.58 g
Kulhydrat 43.09 g 42.66 g
Protein 5.34 g 5.29 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også eksplicit en mulig dataoverførsel til USA i henhold til art. 49 GDPR. Se venligst vores privatlivspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde mere information om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA. Du kan til enhver tid ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.

 

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
 

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: