En saftig og fudgy brownie lavet med smeltet chokolade i dejen. Brownien er toppet med en ganache af hvid chokolade med pebermynte og pyntet med de klassiske After Eight chokolader. En perfekt kage til aftenkaffen.
til opskriften Brownie med kaffe og After Eight®
bradepande; 20 x 30 cm |
100 g | hvedemel |
50 g | kakao |
1 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
1 knsp. | salt |
3 tsk. | instant espresso pulver |
200 g | mørk chokolade |
250 g | smør |
250 g | sukker |
4 | æg str. M/L |
1 pose | Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g) |
100 g | chokoladeknapper eller hakket chokolade |
200 g | hvid chokolade |
1 ¼ dl | piskefløde |
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (et par dråber) | |
1 tsk. | Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt |
24 | After Eight® breve |
Tænd ovnen på 150 °C varmluft eller 170 °C traditionel varme.
Sigt mel, kakaopulver og bagepulver i en skål, rør salt og kaffepulver i.
Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i en mikroovn, lad det køle let.
I en anden skål piskes smør og sukker skummende hvidt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg. Vend derefter den smeltede chokolade og 1/3 af melblandingen i massen. Tilsæt herefter resten af melblandingen sammen hasselnøddeflager og chokoladeknapper. Vend dejen sammen.
Fordel dejen i en bradepande (20 x 30 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen er færdig når et træspyd stikkes i kagen, og der hænger en lille smule kage fast. Den må ikke være våd og flydende, men heller ikke helt gennembagt.
Lad kagen køle en smule af. Stil den herefter i køleskabet i mindst 3-4 timer. Kagen har dog bedst af at stå i køleskabet natten over.
Bagetid: 25 - 30 minutter
Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål.
Varm piskefløde op til lige under kogepunktet. Hæld halvdelen af den varme fløde over den hvide chokolade og rør godt. Tilsæt resten af fløden. Rør rundt indtil alt chokoladen er smeltet. Tilsæt Concentrated Green Colour og Naturlig Pebermynteekstrakt og rør ganachen godt sammen. Lad ganachen køle let af.
Hæld den lune chokoladeganache over browniebunden. Fordel derefter 24 stykker After Eight® på 4 x 6 rækker i et jævnt lag over toppen af kagen. Lad ganachen sætte sig helt.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
1888
kJ
451 kcal |
1871
kJ
447 kcal |
Fedt | 27.86 g | 27.58 g |
Kulhydrat | 43.09 g | 42.66 g |
Protein | 5.34 g | 5.29 g |
Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.
Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.
Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.
Ja
nej
For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.
Ja
nej
Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: