Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolade cookies med After Eight® fyld

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fyldte chokoladecookies der gemmer på en syndig midte af frisk mintsmag. Pyntet med en grøn glasur af chokolade og knasende økologisk krymmel.

12 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade cookies med After Eight® fyld

Cookiedej:

250 g smør , stuetempereret
100 g brun farin
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. salt
300 g hvedemel
60 g usødet kakao
2 tsk. majsstivelse
1 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark

Fyld:

12 After Eight® breve

Pynt:

100 g hvid chokolade (hakket)
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Cookiedej

Ælt smør, brun farin, natron, bagepulver, vaniljesukker, salt, hvedemel, kakao, majsstivelse, æg og Chocolate Chips sammen med en håndmixer eller røremaskine med æltekrog. Ælt til blandingen er sammenhængende.

2

Drys lidt mel på bordet og rul dejen til en pølse der måler 6-7 cm. i diameter. Skær dejpølsen ud i 24 skiver. Læg et stykke After Eight® på halvdelen af skiverne. Placer de resterende dejskiver oven på dejskiverne med chokoladen. Tryk dem sammen hele vejen rundt i kanten. Sørg for at chokoladen er lukket godt inde.

3

Placer 6 cookies forskudt af hinanden på hver bradepande beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15-20 min. Afkøl dem på en bagerist. Gentag processen med de sidste 6 cookies.

4

Pynt

Smelt hvid chokolade over vandbad eller i mikroovn. Rør Concentrated Green Colour ud i den smeltede chokolade. Kom chokoladen i et lille cornet og sprøjt det ud i et fint mønster. Drys straks med Leafy Pear krymmel. Alternativt kan halvdelen af hver cookie dyppes i chokoladen.

Tips og tricks

Spiser du ikke alle kagerne, kan du sagtens fryse dem med chokolade og krymmel. Tag dem ud af fryseren. Stil dem på køkkenbordet ca. 2 timer før servering.

Næringsindhold til opskriften Chokolade cookies med After Eight® fyld

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1775 kJ
424 kcal
1930 kJ
461 kcal
Fedt 23.97 g 26.06 g
Kulhydrat 40.54 g 44.07 g
Protein 5.41 g 5.88 g