Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokolade cookies med After Eight® fyld

Fyldte chokoladecookies der gemmer på en syndig midte af frisk mintsmag. Pyntet med en grøn glasur af chokolade og knasende økologisk krymmel.

12 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade cookies med After Eight® fyld

Cookiedej:

250 g smør , stuetempereret
100 g brun farin
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. salt
300 g hvedemel
60 g usødet kakao
2 tsk. majsstivelse
1 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark

Fyld:

12 stk. After Eight® breve

Pynt:

100 g hvid chokolade (hakket)
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Cookiedej

Ælt smør, brun farin, natron, bagepulver, vaniljesukker, salt, hvedemel, kakao, majsstivelse, æg og Chocolate Chips sammen med en håndmixer eller røremaskine med æltekrog. Ælt til blandingen er sammenhængende.

2

Drys lidt mel på bordet og rul dejen til en pølse der måler 6-7 cm. i diameter. Skær dejpølsen ud i 24 skiver. Læg et stykke After Eight® på halvdelen af skiverne. Placer de resterende dejskiver oven på dejskiverne med chokoladen. Tryk dem sammen hele vejen rundt i kanten. Sørg for at chokoladen er lukket godt inde.

3

Placer 6 cookies forskudt af hinanden på hver bradepande beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15-20 min. Afkøl dem på en bagerist. Gentag processen med de sidste 6 cookies.

4

Pynt

Smelt hvid chokolade over vandbad eller i mikroovn. Rør Concentrated Green Colour ud i den smeltede chokolade. Kom chokoladen i et lille cornet og sprøjt det ud i et fint mønster. Drys straks med Leafy Pear krymmel. Alternativt kan halvdelen af hver cookie dyppes i chokoladen.

Tips og tricks

Spiser du ikke alle kagerne, kan du sagtens fryse dem med chokolade og krymmel. Tag dem ud af fryseren. Stil dem på køkkenbordet ca. 2 timer før servering.

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.