Flag

Chokolade-muffins med karameltern

20 - 22 stk.
Middelsvær
75 minutter
Lækre, bløde muffins med både karamel og chokolade. Bag dem til alle festlige lejligheder, de er et sikkert hit hos både voksne og børn.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
muffinforme

Ingredienser

Dejen
100 gsmør
125 gmørk chokolade
275 ghvedemel
65 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk.Dr. Oetker Natron
¼ tsk.salt
100 ghakket lys chokolade
85 gmini karameltern
2 ½ dlkærnemælk
1 spsk.stærk kaffe
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 tsk.karamelaroma
2æg str. M/L (sammenpiskede)
250 gmuscovadosukker eller rørsukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tænd ovnen på 220 ˚C traditionel varme. Stil muffinformene klar på en bageplade.

1

Dejen

100 gsmør
125 gmørk chokolade

Smelt smør og mørk chokolade i en gryde ved svag varme under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen og stil den smeltede masse til side.

2
275 ghvedemel
65 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk.Dr. Oetker Natron
¼ tsk.salt
100 ghakket lys chokolade
85 gmini karameltern
2 ½ dlkærnemælk
1 spsk.stærk kaffe
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 tsk.karamelaroma
2æg str. M/L (sammenpiskede)
250 gmuscovadosukker eller rørsukker

Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron, salt, hakket lys chokolade og fudge chunks sammen i en skål. I en anden skål blandes kærnemælk, kaffe, vaniljeekstrakt og karamelaroma, den smeltede smør-chokolade-blanding og æg. Rør sukkeret i de våde ingredienser. Pisk massen et øjeblik så eventuelle klumper i sukkeret opløses.


Lav en fordybning i melblandingen og hæld den flydende masse deri. Vend forsigtigt dejen sammen. Det er vigtigt at dejen ikke røres sammen men vendes.

3

Fordel dejen i muffinformene og bag dem midt i ovnen i 12-15 min. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Bagetid: 12 - 15 Minutes