Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolade-muffins med karameltern

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre, bløde muffins med både karamel og chokolade. Bag dem til alle festlige lejligheder, de er et sikkert hit hos både voksne og børn.

20 - 22 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-muffins med karameltern

Redskaber:

muffinforme

Dejen:

100 g smør
125 g mørk chokolade
275 g hvedemel
65 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Natron
¼ tsk. salt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)
85 g mini karameltern
2 ½ dl kærnemælk
1 spsk. stærk kaffe
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
2 æg str. M/L (sammenpiskede)
250 g muscovadosukker eller rørsukker

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 220 ˚C traditionel varme. Stil muffinformene klar på en bageplade.

1

Dejen

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen og stil den smeltede masse til side.

2

Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron, salt, chocolate chips og fudge chunks sammen i en skål. I en anden skål blandes kærnemælk, kaffe, vanilje- og karamelekstrakt, den smeltede smør-chokolade-blanding og æg. Rør sukkeret i de våde ingredienser. Pisk massen et øjeblik så eventuelle klumper i sukkeret opløses.

Lav en fordybning i melblandingen og hæld den flydende masse deri. Vend forsigtigt dejen sammen. Det er vigtigt at dejen ikke røres sammen men vendes.

3

Fordel dejen i muffinformene og bag dem midt i ovnen i 12-15 min. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-muffins med karameltern

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 934 kJ
223 kcal
1637 kJ
391 kcal
Fedt 9.22 g 16.17 g
Kulhydrat 30.70 g 53.86 g
Protein 3.51 g 6.16 g