Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladebudding

Fyldig og blød budding med kakao.

6 - 8 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladebudding

Budding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
120 g sukker
1 l letmælk
50 g kakaopulver

Pynt:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Tilberedning

Tilberedning

1

Budding

Et brev buddingpulver hældes i en skål, hvor det blandes med sukker og kakaopulver. Herefter røres det til en jævning med 2 dl mælk. Bring det resterende af mælken i kog i en gryde.

2

Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen lidt ad gangen under konstant omrøring. Bring igen buddingen i kog under stadig omrøring, og lad den koge i min. 1 minut ved svag varme under kraftig omrøring.

3

Hæld buddingen i en skål eller fordel i glas. Sæt den til afkøling i køleskab i mindst 4 timer.

4

Pynt

Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn. Fordel chokoladen over den stivnede budding.

Tips

Skyl din skål i koldt vand inden du hælder buddingen i. Så slipper buddingen lettere skålen, når den senere skal vendes ud på en tallerken.

Næringsindhold til opskriften Chokoladebudding

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1143kJ
273kcal
590kJ
141kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 40.89g 21.19g
Protein 0g 0g