Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladekage uden mel og tilsat sukker

(0)
3 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Gluten- og laktosefri chokoladekage sødet med banan og dadler og toppet med kakao-kokosflødeskum. Et sundere alternativ til den almindelige chokoladekage.

6 - 8 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage uden mel og tilsat sukker

Redskaber:

foodprocessor
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm

Chokoladekage uden tilsat sukker:

15 dadler uden sten , store
1 banan , stor
3 æg str. M/L
4 spsk. kokosolie
3 spsk. stærk kaffe eller espresso
1 ½ poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (75 g.)
45 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Kokosflødeskum med kakao:

1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g.)
2 dl kokosmælk , taget af den fede del fra dåsen
1 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Tilberedning

Tilberedning

Til denne chokoladekage er det nødvendigt at have en foodprocessor, kraftig blender eller lignende.

1

Chokoladekage uden tilsat sukker

Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.



Kom dadler, banan, æg, kokosolie og kaffe i en foodprocessor og blend til dejen er jævn og luftig. Hæld derefter dejen i en ren skål. 


Blend hakkede mandler, kakao og bagepulver. Rør blandingen sammen med dejen.


Hæld dejen i en smurt springform (ø 20 cm), gerne med bagepapir i bunden, fordel dejen jævnt. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen kagen på en bagerist.

2

Kokosflødeskum med kakao

Rist mandelflager på en tør pande uden brug af fedtstof. 


Pisk den tykke del af kokosmælken luftig. Vend kakao og Vanilla Paste i cremen.  Server den afkølede kage med kokoscreme og ristede mandelflager.

Tips

Server dadelkagen med friske bær, som f.eks. blåbær eller hindbær.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage uden mel og tilsat sukker

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1428 kJ
341 kcal
1243 kJ
297 kcal
Fedt 29.50 g 25.66 g
Kulhydrat 8.17 g 7.10 g
Protein 9.08 g 7.90 g