Til denne chokoladekage er det nødvendigt at have en foodprocessor, kraftig blender eller lignende.
Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.
Kom dadler, banan, æg, kokosolie og kaffe i en foodprocessor og blend til dejen er jævn og luftig. Hæld derefter dejen i en ren skål.
Blend hakkede mandler, kakao og bagepulver. Rør blandingen sammen med dejen.
Hæld dejen i en smurt springform (ø 20 cm), gerne med bagepapir i bunden, fordel dejen jævnt. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen kagen på en bagerist.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Rist mandelflager på en tør pande uden brug af fedtstof.
Pisk den tykke del af kokosmælken luftig. Vend kakao og Vanilla Paste i cremen. Server den afkølede kage med kokoscreme og ristede mandelflager.
Server dadelkagen med friske bær, som f.eks. blåbær eller hindbær.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Tærter
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Forb. :60 minutter6 - 8 portioner