Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladekage uden mel og tilsat sukker

Gluten- og laktosefri dadel chokoladekage sødet med banan og kokosolie. Et sundere alternativ til den almindelige chokoladekage.

6 - 8 portioner

nem 20 Minutter small_amount_of_sugar Med mindre sukker

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage uden mel og tilsat sukker

Redskaber:

springform; ø 20 cm
foodprocessor eller minihakker

Kage:

15 stk. dadler uden sten , store
1 banan , stor
3 stk. æg str. M/L
4 spsk. kokosolie
3 spsk. stærk kaffe eller espresso
1,5 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (75 g.)
45 g usødet kakaopulver
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Creme:

2 dl kokosmælk , taget af den fede del fra dåsen
1 spsk. usødet kakao
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g.)

Tilberedning

Tilberedning

Til denne chokoladekage er det nødvendigt at have en foodprocessor, kraftig blender eller lign.

1

Kage

Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.

Blend dadler, banan, æg, kokosolie og kaffe til dejen er jævn og luftig i en foodprocessor. Hæld derefter dejen i en ren skål. Blend hakkede mandler, kakao og bagepulver. Rør blandingen sammen med dejen.

Smør en springform med olie og fordel dejen her i. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 min. Afkøl herefter kagen på en bagerist.

2

Creme

Pisk kokosmælken luftig. Vend kakao og Vanilla Paste i cremen. Rist herefter mandelflager på en tør pande uden brug af fedtstof. Server den afkølede kage med kokoscreme og ristede mandelflager.

Tips

Server dadelkagen med friske bær, som f.eks. blåbær eller hindbær.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage uden mel og tilsat sukker

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1235kJ
295kcal
1386kJ
331kcal
Fedt 25.25g 28.37g
Kulhydrat 7.15g 8.03g
Protein 8.95g 10.06g