Flag

Cupcakes med regnbue smørcreme

about 12 stk.
Nem
60 minutter
Få nemt et flot udtryk på dine cupcakes. Alt du skal bruge er smørcreme, geléfarver og sprøjteposer og så kan du nemt lave en farvestrålende regnbue swirl.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
muffinform i metal
muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Ingredienser

Vanilje cupcakes
165 gblødt smør
165 gsukker
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
3æg str. M/L stuetempereret
150 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Regnbue smørcreme
1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
250 gblødt smør
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Se produkter

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream
Picture - Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn eller 160 °C varmluft. 

1

Vanilje cupcakes

165 gblødt smør
165 gsukker
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
3æg str. M/L stuetempereret
150 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver

Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt vaniljeekstrakt, pisk derefter æg i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Hvis dejen, hvis dejen begynder at skille, så tilsæt en skefuld af melet, og pisk videre. Vend det resterende mel og bagepulver i dejen. Fordel dejen i en muffinform af metal hvori der er sat papirmuffinforme i hvert hul. 

Bag kagerne midt i ovnen i ca. 20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Bagetid: about 20 Minutes

2

Regnbue smørcreme

1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
250 gblødt smør
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en stor skål, tilsæt stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 minutter, til smørcremen er luftig.

Fordel smørcremen ligeligt i 5 skåle. Start med at dryppe et par dråber Concentrated Pink Colour i en af skålene med smørcreme og rør rundt, tilsæt mere indtil den ønskede farve opnås. Farv de 4 resterende skåle med hhv. Concentrated Yellow Colour, Concentrated Orange Colour, Concentrated Green Colour og Concentrated Blue Colour.

3

Pynt med regnbue smørcreme

Kom smørcremen i hver sin sprøjtepose. Læg et stykke husholdningsfilm på køkkenbordet og sprøjt en stribe af hver smørcreme på filmen; start med den lyserøde, så orange, gul, grøn og til sidst blå. Striberne skal røre hinanden, men ikke være for tykke.

Rul husholdningsfilmen med de farvede striber smørcreme sammen til en pølse. Klip den ene ende af filmen af, der hvor smørcremen starter, og kom derefter pølsen med smørcreme ned i en sprøjtepose med en stjernetyl.  
 
Sprøjt en top af regnbue smørcreme på hver af de afkølede cupcakes.


Tip

For en gennemgang af teknikken til den dekorative regnbue smørcreme med step-for-step billeder se her.