Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Én dej tre forskellige slags småkager

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kan du heller aldrig vælge hvilken smag du helst vil have? Her laver du bare én dej, men får tre forskellige slags småkager.

40 - 50 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Én dej tre forskellige slags småkager

Vaniljesmåkager:

300 g hvedemel
100 g flormelis , sigtet
1 knsp. salt
150 g blødt smør
1 æg
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Tranebær og appelsin småkager:

15 g tranebær , tørrede
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin

Chokolade og mandel småkager:

40 g Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
20 g Dr. Oetker Mandelsplitter

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljesmåkager

Bland mel, flormelis og salt i en skål. Tilsæt smør, æg og vaniljepasta. Ælt dejen med en håndmixer med dejkroge, indtil dejen er samlet. Alternativt kan dejen samles med hænderne. Del dejen i tre ligestore dele.

Tranebær og appelsin småkager

Hak tranebærerne groft. Ælt tranebær og appelsinskal ind i den ene af dejene.

Chokolade og mandel småkager

Ælt chocolate chips og mandelsplitter ind i en anden af dejklumperne.

2

Rul alle tre deje til en tyk pølse. Placer hver dej på et stykke plastfilm, kom filmen om dejen og stram til i enderne. Stram enderne ind og rul dejen samtidig, på den måde fås en dejpølse der er ensartet rund. Dette gøres for alle tre deje. Kom rullerne i køleskabet i ca. 2 timer.

3

Tænd ovnen på 150 °C varmluft eller 175 °C traditionel ovn.

Skær al dejen i skiver med en tykkelse på ca. 0,5 cm. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i 10-15 minutter. Lad småkagerne køle af på en bagerist.

Tip

Du kan også vælge at fryse dejrullerne, så de ligger klar til at blive bagt en dag hvor småkagetrængen melder sig. Rullerne kan holde sig mindst 1 måned i fryseren.

Næringsindhold til opskriften Én dej tre forskellige slags småkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 264 kJ
63 kcal
1767 kJ
422 kcal
Fedt 3.34 g 22.24 g
Kulhydrat 7.36 g 49.08 g
Protein 0.95 g 6.31 g