Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en håndmixer. Pisk æggene i ét ad gangen på højeste trin. Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver og rør dejen sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.
Hæld dejen i en smurt sandkageform (ca. 2 liter). Bag kagen nederst i ovnen i 55-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 55 - 60 Minutes
Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan den dækkes til med sølvpapir.
Engelsk søsterkage er velegnet til frysning.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Cupcakes og muffins
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Forb. :80 minutter14 - 16 portioner