Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Engelsk søsterkage

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Her får du opskriften på engelsk søsterkage - perfekt til den dejlige juletid.

14 - 16 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Engelsk søsterkage

Redskaber:

håndmixer
sandkageform; 2 l

Dej til engelsk søsterkage:

250 g blødt smør
250 g sukker
2 æg str. M/L
400 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 ½ dl mælk
1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme.

1

Dejen

Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en håndmixer. Pisk æggene i ét ad gangen på højeste trin. Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver og rør dejen sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.


Hæld dejen i en smurt sandkageform (ca. 2 liter). Bag kagen nederst i ovnen i 55-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.

Tips

Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan den dækkes til med sølvpapir. 


Engelsk søsterkage er velegnet til frysning.

Næringsindhold til opskriften Engelsk søsterkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1294kJ
309kcal
1704kJ
407kcal
Fedt 14.81g 19.49g
Kulhydrat 39.60g 52.10g
Protein 3.97g 5.22g