Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Engelsk søsterkage

(0)
5 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Her får du opskriften på engelsk søsterkage - perfekt til den dejlige juletid.

14 - 16 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Engelsk søsterkage

Redskaber:

håndmixer
sandkageform; 2 l

Dej til engelsk søsterkage:

250 g blødt smør
250 g sukker
2 æg str. M/L
400 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 ½ dl mælk
1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme.

1

Dejen

Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en håndmixer. Pisk æggene i ét ad gangen på højeste trin. Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver og rør dejen sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.


Hæld dejen i en smurt sandkageform (ca. 2 liter). Bag kagen nederst i ovnen i 55-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.

Tips

Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan den dækkes til med sølvpapir. 


Engelsk søsterkage er velegnet til frysning.

Næringsindhold til opskriften Engelsk søsterkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1290 kJ
308 kcal
1700 kJ
406 kcal
Fedt 14.81 g 19.49 g
Kulhydrat 39.61 g 52.12 g
Protein 3.97 g 5.22 g