Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Speculaas er hollandske småkager, som bages når helgenen Sankt Nicholas fejres.

40 - 50 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

Dejen:

225 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 spsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
175 g lyst rørsukker
revet skal fra 1/4 ubehandlet citron
125 g smør
1 æg str. M/L

Pynt:

Dr. Oetker Hasselnøddeflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland mel, mandler, bagepulver, sukker og citronskal. Smuldr smørret i blandingen, og saml dejen med æg. Pak dejen ind i plastfilm, og læg den i køleskabet i 1 time.

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

Tril dejen til små kugler på ca. 2½ cm i diameter. Læg kuglerne på en bageplade med bagepapir, tryk dem flade, og drys med hasselnøddeflager.


Bag kagerne i 10-12 min., til de er gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 268kJ
64kcal
1800kJ
430kcal
Fedt 3.19g 21.29g
Kulhydrat 7.84g 52.28g
Protein 0.93g 6.22g