Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Speculaas er hollandske småkager, som bages når helgenen Sankt Nicholas fejres.

40 - 50 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

Dejen:

225 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 spsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
175 g lyst rørsukker
revet skal fra 1/4 ubehandlet citron
125 g smør
1 æg str. M/L

Pynt:

Dr. Oetker Hasselnøddeflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland mel, mandler, bagepulver, sukker og citronskal. Smuldr smørret i blandingen, og saml dejen med æg. Pak dejen ind i plastfilm, og læg den i køleskabet i 1 time.

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

Tril dejen til små kugler på ca. 2½ cm i diameter. Læg kuglerne på en bageplade med bagepapir, tryk dem flade, og drys med hasselnøddeflager.


Bag kagerne i 10-12 min., til de er gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 268 kJ
64 kcal
1800 kJ
430 kcal
Fedt 3.19 g 21.29 g
Kulhydrat 7.84 g 52.28 g
Protein 0.93 g 6.22 g