Flag

Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

40 - 50 stk.
Nem
170 minutter
Speculaas er hollandske småkager, som bages når helgenen Sankt Nicholas fejres.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
225 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler
1 spsk.Dr. Oetker Brunt Bagepulver
175 glyst rørsukker
revet skal fra 1/4 ubehandlet citron
125 gsmør
1æg str. M/L
Pynt
Dr. Oetker Hasselnøddeflager

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler
Picture - Dr. Oetker Brunt Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager
1

Dejen

225 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler
1 spsk.Dr. Oetker Brunt Bagepulver
175 glyst rørsukker
revet skal fra 1/4 ubehandlet citron
125 gsmør
1æg str. M/L

Bland mel, mandler, bagepulver, sukker og citronskal. Smuldr smørret i blandingen, og saml dejen med æg. Pak dejen ind i plastfilm, og læg den i køleskabet i 1 time.


Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.


Tril dejen til små kugler på ca. 2½ cm i diameter. Læg kuglerne på en bageplade med bagepapir, tryk dem flade, og drys med hasselnøddeflager.


Bag kagerne i 10-12 min., til de er gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Bagetid: 10 - 12 Minutes