Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Honning-marcipan trøfler

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv en lidt anderledes julekonfekt med disse trøfler med smag af marcipan og honning.

20 - 30 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honning-marcipan trøfler

Redskaber:

håndmixer

Trøfler:

100 g marcipan
150 g blødt smør
200 g mørk chokolade
50 g honning
300 g lys chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Honning-marcipan trøfler

Skær marcipanen i små tern og kom det i en skål, tilsæt smørret. Pisk med en håndmixer i ca. 5 minutter, indtil marcipanen og smørret er blandet til en ensartet og luftig masse.

2

Hak den mørke chokolade og smelt det i mikroovn eller over et vandbad. Kom chokolade og honning i marcipanmassen og pisk det let sammen. Hæld massen ud i en form på ca. 15 x 15 cm med bagepapir eller plastfilm. Kom den i køleskabet i ca. 20 minutter eller indtil den er fast nok til at skære ud i tern. 

3

Hak den lyse chokolade groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 29-31 ºC, således at den når arbejdstemperaturen for tempereret lys chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her.

4

Tag marcipanmassen ud af køleskabet og skær den i tern på 2 × 2 cm. Dyp dem i den tempererede lyse chokolade, og kom dem derefter på køl i ca. 20 minutter indtil chokoladen har sat sig.

Tip

Trøflerne er også lækre med lidt vaniljepasta i!

Næringsindhold til opskriften Honning-marcipan trøfler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 716 kJ
171 kcal
2244 kJ
536 kcal
Fedt 11.80 g 36.89 g
Kulhydrat 14.87 g 46.46 g
Protein 1.49 g 4.65 g