Flag

Honninghjerter

12 - 15 stk.
Middelsvær
230 minutter
Nogle ting forbinder man bare med julen og disse klassiske honninghjerter går aldrig af mode.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
250 ghonning
1æggeblomme str. M/L
1 tsk.Dr. Oetker Potaske
1 spsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
250 ghvedemel
Pynt
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Potaske
Picture - Dr. Oetker Brunkagekrydderi
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
1

Dejen

250 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
250 ghonning
1æggeblomme str. M/L
1 tsk.Dr. Oetker Potaske

Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør æggeblomme og potaske sammen og rør det i honningen. Tilsæt dernæst brunkagekrydderi og rør til sidst bagepulver og hvedemel i blandingen.


Rør dejen godt, og læg den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne til næste dag.

2

Tænd ovnen på 180° C varmluft.


Rul dejen ud i 1 cm's tykkelse. Udstik hjerter og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag honninghjerterne i 5-6 minutter.

Bagetid: 5 - 6 Minutes

3

Pynt

Dr. Oetker Hvid Pynteglasur

Afkøl hjerterne helt på en bagerist. Dekorér med pynteglasur.


Tips og tricks

Lav huller i hjerterne, mens de er varme, og hæng dem på juletræet eller i vinduerne. Hvis du laver et lidt større hjerte, kan det bruges som julekort. Skriv en hilsen og giv honningkagehjertet til en, du holder af.