Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Honninghjerter

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Nogle ting forbinder man bare med julen og disse klassiske honninghjerter går aldrig af mode.

12 - 15 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honninghjerter

Dejen:

250 g honning
1 æggeblomme str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Potaske
1 spsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
250 g hvedemel

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør æggeblomme og potaske sammen og rør det i honningen. Tilsæt dernæst brunkagekrydderi og rør til sidst bagepulver og hvedemel i blandingen.

Rør dejen godt, og læg den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne til næste dag.

2

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

Rul dejen ud i 1 cm's tykkelse. Udstik hjerter og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag honninghjerterne i 5-6 minutter.

3

Pynt

Afkøl hjerterne helt på en bagerist. Dekorér med pynteglasur.

Tips og tricks

Lav huller i hjerterne, mens de er varme, og hæng dem på juletræet eller i vinduerne. Hvis du laver et lidt større hjerte, kan det bruges som julekort. Skriv en hilsen og giv honningkagehjertet til en, du holder af.

Næringsindhold til opskriften Honninghjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 561 kJ
134 kcal
1340 kJ
320 kcal
Fedt 0.76 g 1.82 g
Kulhydrat 28.98 g 69.00 g
Protein 2.26 g 5.38 g