Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Honninghjerter

Nogle ting forbinder man bare med julen og disse klassiske honninghjerter går aldrig af mode.

12 - 15 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honninghjerter

Dejen:

250 g honning
1 æggeblomme str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Potaske
1 spsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
250 g hvedemel

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør æggeblomme og potaske sammen og rør det i honningen. Tilsæt dernæst brunkagekrydderi og rør til sidst bagepulver og hvedemel i blandingen.

Rør dejen godt, og læg den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne til næste dag.

2

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

Rul dejen ud i 1 cm's tykkelse. Udstik hjerter og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag honninghjerterne i 5-6 minutter.

3

Pynt

Afkøl hjerterne helt på en bagerist. Dekorér med pynteglasur.

Tips og tricks

Lav huller i hjerterne, mens de er varme, og hæng dem på juletræet eller i vinduerne. Hvis du laver et lidt større hjerte, kan det bruges som julekort. Skriv en hilsen og giv honningkagehjertet til en, du holder af.

Næringsindhold til opskriften Honninghjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 561kJ
134kcal
1340kJ
320kcal
Fedt 0.76g 1.82g
Kulhydrat 28.98g 69.00g
Protein 2.26g 5.38g