Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hvid chokolade ganache med vanilje

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker ganache med hvid chokolade og vanilje, perfekt til overtræk af cakepops eller til brug i julens konfekt.

1 portion

nem 15 Minutter without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hvid chokolade ganache med vanilje

Hvid chokolade ganache:

150 g hvid chokolade
1 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
50 g piskefløde

Tilberedning

Tilberedning

1

Hvid Chokolade Ganache

Hak chokoladen fint og kom den i en skål der kan tåle varme. 


Kom fløde og vanilje i en kasserolle og varm fløden op. Hæld den varme fløde over chokoladen imens der røres. Fortsæt med at røre indtil al chokoladen er smeltet. Brug ganachen med det samme til overtræk af fx cakepops eller konfekt.

Tip

Få mere inspiration og tips og tricks til dit arbejde med chokolade på vores temaside om chokolade.

Næringsindhold til opskriften Hvid chokolade ganache med vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 4220 kJ
1008 kcal
2060 kJ
492 kcal
Fedt 64.20 g 31.32 g
Kulhydrat 101.01 g 49.27 g
Protein 8.64 g 4.21 g