Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Jordbærkage på nøddebund

Perfekt til en sommerdag.

12 - 16 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Jordbærkage på nøddebund

Redskaber:

springform; ø 22 cm
håndmixer
foodprocessor eller minihakker

Nøddebund:

2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
50 g smør
2 æg str. M/L
80 g sukker
50 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2,5 dl letmælk

Pynt:

15 friske bær

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 170 °C traditionel varme.

1

Nøddebund

Rist hasselnøddeflagerne  i smør på en pande til de er let gyldne. Flagerne afkøles inden de blendes i en foodprocessor eller minihakker. Alternativt kan de også hakkes med en kniv, men det skal gøres fint.

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det i sammen med de hakkede hasselnødder. Fordel dejen i en smurt springform gerne med bagepapir på bunden. Bag hasselnøddebunden midt i ovnen i 15-20 min. Afkøl den i formen på en bagerist.

2

Fyld

Bland et brev Cake Mousse Strawberry Taste med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed til moussen er luftig.

3

Pynt

Fordel kagemoussen oven på kagen mens den stadig er i formen. Sæt den i køleskabet i mindst 1 time, inden den pyntes så cremen kan sætte sig. Pynt med friske hindbær og servér.

Næringsindhold til opskriften Jordbærkage på nøddebund

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 653kJ
156kcal
1679kJ
401kcal
Fedt 9.58g 24.57g
Kulhydrat 13.95g 35.77g
Protein 3.57g 9.16g