Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Jordbærkage på nøddebund

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kagen består af en lækker nøddebund toppet med en sød jordbær kagemousse og pyntet med lækre friske hindbær. Perfekt til en dejlig sommerdag.

12 - 16 portioner

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Jordbærkage på nøddebund

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
springform; ø 22 cm
håndmixer

Nøddebund:

2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
50 g smør
2 æg str. M/L
80 g sukker
50 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Jordbærmousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dl letmælk

Pynt:

15 - 20 friske hindbær

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 170 °C traditionel varme.

1

Nøddebund

Rist hasselnøddeflagerne  i smør på en pande til de er let gyldne. Lad nødderne køle af inden de blendes i en foodprocessor eller minihakker. Alternativt kan de også hakkes rigtig fint med en kniv.


Pisk æg og sukker skummende hvidt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det forsigtigt i sammen med de hakkede hasselnødder. Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm) gerne med bagepapir på bunden. Bag hasselnøddebunden midt i ovnen i 15-20 min. Afkøl den i formen på en bagerist.

2

Fyld

Bland et brev Cake Mousse Strawberry Taste med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed til moussen er luftig. Fordel kagemoussen ovenpå nøddebunden imens den stadig er i formen. Sæt kagen i køleskabet i mindst 1 time.

3

Pynt

 iBefri forsigtigt kagen fra formen. Pynt toppen af kagen med friske hindbær og servér.

Tip

Drys evt. toppen af kagen med lidt krymmel.

Næringsindhold til opskriften Jordbærkage på nøddebund

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 649 kJ
155 kcal
1671 kJ
399 kcal
Fedt 9.54 g 24.46 g
Kulhydrat 13.89 g 35.62 g
Protein 3.57 g 9.14 g