Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Jule pana cotta tærte

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Ny juleklassiker? Du kender panna cotta som den silkebløde italienske vaniljedessert. Her i nye klæder i form af en tærte med syrligt sød granatæble gelé.

10 portioner

for let øvede 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Jule pana cotta tærte

Redskaber:

håndmixer
tærteform; ø 22 cm
minihakker

Brunkagebund:

225 g brunkager
150 g smør

Vanilje panna cotta fyld:

4 blade Dr. Oetker Husblas
3 ¼ dl piskefløde
140 g sukker
1 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
250 g græsk yoghurt (10%)

Granatæble gele:

2 blade Dr. Oetker Husblas
2 ½ dl granatæblejuice , alternativt: æblejuice + Dr. Oetker Concentrated Red Color

Pynt:

frisk rosmarin
Dr. Oetker Christmas Party
granatæblekerner

Tilberedning

Tilberedning

1

Brunkagebund

Smelt smørret. Knus brunkagerne i en foodprocessor/minihakker eller med en kagerulle og bland det sammen med smørret.


Pres blandingen ned i bunden og op langs kanten af en springform (ø 22 cm) beklædt med bagepapir. Sørg for at presse brunkagemassen godt sammen. Sæt tærtebunden i køleskabet imens fyldet laves.

2

Vanilje panna cotta fyld

Læg husblas i blød i koldt vand.


Kom 1 ¾ dl piskefløde i en skål. Pisk fløden let, tilsæt sukker inden fløden bliver helt fast og pisk fløden yderligere til den er let og luftig. Bland Taylor & Colledge Vanilla Extract med græsk yoghurt og vend derefter flødeskummet i blandingen.


Bring den resterende fløde (1½ dl) i kog og tag det af varmen. Pres overskydende vand ud af husblassen og bland det med den varme fløde. Lad den varme fløde køle let og hæld den derefter i en tynd stråle ned i vaniljecremen imens der røres konstant.


Hæld fyldet over bunden og glat overfladen jævnt ud. Stil tærten i køleskabet i mindst fire timer, eller til den har sat sig.

3

Granatæble gele

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter.


Varm halvdelen af granatæblejuicen op. Klem det overskydende vand fri fra husblassen og opløs husblasen i den varme juice. Bland den resterende kolde granatæblejuice i den varme juice. Mærk efter at blandingen ikke er for varm, den skal være lillefingervarm. 


Hæld forsigtigt geleen over bagsiden af en ske og ned på tærten, på den måde undgås der at lave buler i panna cotta fyldet.Stil tærten tilbage i køleskabet i et par timer, indtil den har sat sig helt.

4

Pynt

Tag tærten ud fra køl og pynt den med granatæblekerne, rosmarinkviste og Christmas Party krymmel.

Næringsindhold til opskriften Jule pana cotta tærte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 46863 kJ
11193 kcal
2005 kJ
479 kcal
Fedt 454.01 g 19.41 g
Kulhydrat 1,636.77 g 69.98 g
Protein 127.25 g 5.44 g