Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julet Tiramisu - trifli

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En nem trifli med hjemmelavet makroner og lag af kirsebærsauce og luftig tiramisu creme. En super skøn juledessert.

4 - 6 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julet Tiramisu - trifli

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose

Mandelmakroner:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Creme Tiramisu:

1 brev Dr. Oetker Creme Tiramisu
2 ½ dl letmælk

Samling og pynt:

ca. 180 g kirsebærsauce
Dr. Oetker Baking Cocoa , til drys
ca. 20 g hakket mørk chokolade
4 - 6 friske kirsebær
Dr. Oetker Gold Glitter Spray

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Mandelmakroner

Kom indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål og tilsæt vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på højeste hastighed i 3 minutter, indtil marengsen er luftig og stiv. Tilsæt vanilje pasta, mandelaroma, hakkede mandler og mandelflager. Vend det hele grundigt sammen. Kom makronmassen i en sprøjtepose, med en stor rund tyl eller klip et hul i posen. Sprøjt 30 makroner (ca. ø 4 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Alternativt kan makronerne afsættes med 2 spiseskeer. 

Bag makronerne i ovnen i 90 minutter. Afkøl dem på en rist.

2

Creme Tiramisu

Bland indholdet fra et brev Creme Tiramisu med letmælk. Pisk med en håndmixer først kort ved lav hastighed og derefter i 3 minutter ved høj hastighed til cremen er luftig. Stil cremen på køl i ca. 1 time.

3

Samling og pynt

Hak 12 makroner groft. Rør derefter cremen forsigtigt igennem. 


Fordel halvdelen af de hakkede makroner i portionsglas, kom derefter halvdelen af cremen over, fordel kirsebærsaucen ligeligt mellem glassene og slut af med den resterende Creme Tiramisu . Sigt lidt Baking Cocoa over hver portion og drys med lidt hakket chokolade. 


Spray friske kirsebær med lidt Gold Glitter Spray og top hvert glas med et forgyldt kirsebær. Server straks efter samling.

Tips

Denne opskrift giver 4-6 portioner, afhængigt af hvor store portioner der ønskers og hvor store glas man anvender.

Du kan med fordel lave makronerne i forvejen, så de er klar når du vil lave desserten.

Der vil være makroner tilovers, de kan opbevares i en tætsluttende beholder og spises som småkager.

Næringsindhold til opskriften Julet Tiramisu - trifli

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1825 kJ
436 kcal
582 kJ
139 kcal
Fedt 14.89 g 4.74 g
Kulhydrat 63.79 g 20.31 g
Protein 8.47 g 2.70 g