Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kiksekage i nye klæder

Prøv denne anderledes version af den klassiske kiksekage, nu med peanutbutter og kanel.

20 - 30 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kiksekage i nye klæder

Kiksekage:

300 g mørk chokolade , hakket
50 g smør
50 g peanutbutter
150 g firkantede vaniljekiks , eller mariekiks
1 tsk. stødt kanel

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksekage

Kom chokolade, smør og peanutbutter i en kasserolle og varm det op til alt chokoladen er smeltet. Knus kiksene ned i chokoladen, tilsæt kanel og rør det hele sammen. Kom chokolademassen i en form på ca. 16 x 16 cm, foret med plastfilm. Fordel massen i formen og glat overfladen ud. Kom kiksekagen i køleskabet gerne natten over eller indtil den har sat sig.

2

Tag kiksekagen ud af formen, fjern plastfilmen og skær kiksekagen ud i barer efter ønsket størrelse.

Tip

Både creamy og crunchy peanutbutter kan bruges. Du kan også tilsætte lidt saltede peanuts sammen med kiksene for en endnu større sød-salt kontrast.

Næringsindhold til opskriften Kiksekage i nye klæder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 469kJ
112kcal
2127kJ
508kcal
Fedt 7.14g 32.47g
Kulhydrat 10.31g 46.86g
Protein 1.73g 7.86g