Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kiksekage i nye klæder

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne anderledes version af den klassiske kiksekage, nu med peanutbutter og kanel.

20 - 30 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kiksekage i nye klæder

Kiksekage:

300 g mørk chokolade , hakket
50 g smør
50 g peanutbutter
150 g firkantede vaniljekiks , eller mariekiks
1 tsk. stødt kanel

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksekage

Kom chokolade, smør og peanutbutter i en kasserolle og varm det op til alt chokoladen er smeltet. Knus kiksene ned i chokoladen, tilsæt kanel og rør det hele sammen. Kom chokolademassen i en form på ca. 16 x 16 cm, foret med plastfilm. Fordel massen i formen og glat overfladen ud. Kom kiksekagen i køleskabet gerne natten over eller indtil den har sat sig.

2

Tag kiksekagen ud af formen, fjern plastfilmen og skær kiksekagen ud i barer efter ønsket størrelse.

Tip

Både creamy og crunchy peanutbutter kan bruges. Du kan også tilsætte lidt saltede peanuts sammen med kiksene for en endnu større sød-salt kontrast.

Næringsindhold til opskriften Kiksekage i nye klæder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 469 kJ
112 kcal
2127 kJ
508 kcal
Fedt 7.14 g 32.47 g
Kulhydrat 10.31 g 46.86 g
Protein 1.73 g 7.86 g