Klassiske belgiske vafler

(0)
4 39 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassiske sprøde belgiske vafler. Nu kan de også laves i en økologisk udgave med økologisk bagepulver, perfekt til både brunch og dessert.

10 - 12 stk.

nem 30 Minutter

Vi elsker vafler i alle dens former, både de klassiske hjertevafler, de tynde og sprøde isvafler og selvfølgelig også de tykke belgiske vafler, der både er bløde og sprøde på én gang! Server dine vafler med is, chokolade- og karamelsauce til dessert eller med friske bær og lidt sirup til en overdådig brunch.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Klassiske belgiske vafler

Redskaber:

håndmixer
vaffeljern

Vaffeldej:

300 g blødt smør
200 g sukker
1 knsp. fint salt
4 æg str. M/L
3 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
200 g hvedemel
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl letmælk
smør eller olie til bagning

Serveringsforslag:

flormelis
vaniljeis
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaffeldej

Pisk smør, sukker og salt sammen i en skål til blandingen er ensartet og hvid. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg.

Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en anden skål og tilsæt vaniljesukker. Vend det forsigtigt i æggemassen skiftevis med mælken. Lad dejen hvile i ca. 1 time.

2

Bagning

Varm vaffeljernet godt op. 


Spray eller pensel med smør eller olie på begge flader af vaffeljernet. Fordel forsigtigt ca. 1 dl dej i vaffeljernet (mængden af dej varierer afhængigt af vaffeljernet). Vaflen er færdig når den er gylden brun. Server de gyldne vafler med det samme. 

3

Serveringsforslag

Server vaflerne med flormelis, vaniljeis og Forrest Fruit Dessertsauce. Du kan også nemt lave din egen is til vaflerne med Ice cream Ideas ismix.


Eller prøv at servere dem med marmelade, Choco Dessertsauce eller Toffee Dessertsauce og flødeskum og måske også lidt krymmel!


Hvis vaflerne skal serveres til brunch kan du prøve at servere dem med friske bær, ahornsirup, ristede mandelflager og græsk yoghurt rørt op med lidt vaniljesukker eller vaniljepasta. 

Tip

Vaflerne kan bages på forhånd og lunes på en bageplade i ovnen ved ca. 180° C varmluft i 3-5 minutter.

Næringsindhold til opskriften Klassiske belgiske vafler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1599 kJ
382 kcal
1612 kJ
385 kcal
Fedt 23.70 g 23.94 g
Kulhydrat 31.10 g 31.41 g
Protein 5.19 g 5.25 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA.  Du kan til enhver tid skifte mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.

 

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
 

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: