Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Koldskålsknas

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Et lækkert og sprødt alternativ til kammerjunker. Prøv den sprøde topping på koldskålen eller til din morgenmad.

1 stort glas

nem 20 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Koldskålsknas

Koldskålsknas:

1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
100 g sukker
25 g smør
150 g finvalsede havregryn eller valset spelt (brug glutenfri havregryn, hvis nødvendigt)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Koldskålsknas

Bland Vanilla Paste med 2 spsk. af sukkeret.

Smelt det resterende sukker på en pande. Pas på det ikke brænder på. Tilsæt blandingen af sukker og Vanilla Paste sammen med smørret og lad det bruse op på panden. Vend derefter havregryn og mandler i blandingen. Rist blandingen kort på panden. 


Spred havreblandingen ud på en bageplade med bagepapir, og lad den køle helt af.

Tip

Servér den sprøde havreknas som drys ovenpå koldskål eller spis den med yoghurt eller mælk som en del af din morgenmad.

Næringsindhold til opskriften Koldskålsknas

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 6109 kJ
1459 kcal
1851 kJ
442 kcal
Fedt 56.81 g 17.21 g
Kulhydrat 195.05 g 59.11 g
Protein 27.54 g 8.34 g