Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Konfektkage med chokoladeganache

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker brownie helt uden hvedemel, da den er bagt med hakkede mandler og mandelmel. Den tætte chokoladekage er toppet med en fyldig chokoladeganache.

ca. 12 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Konfektkage med chokoladeganache

Redskaber:

springform; ø 22 cm
håndmixer

Konfektkage:

60 g mørk chokolade
50 g blødt smør
75 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 æggeblommer str. M/L
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 æggehvider str. M/L

Chokoladeganache:

250 g mørk chokolade (gerne 55% kakao)
2 dl piskefløde
50 g smør

Pynt:

Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C varmluft.

1

Konfektkage

Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikrobølgeovn, lad den køle let af.

Pisk smør, sukker og vanilla paste sammen i en skål. Pisk æggeblommerne i smørblandingen én ad gangen. Rør den smeltede chokolade, hakkede mandler og mandelmel i blandingen.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.

Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag kagen i 15-20 minutter. Lad kagen afkøle i formen.

2

Chokoladeganache og pynt

Hak den mørke chokolade og kom den i en skål. 


Kom fløde og smør i en gryde og varm det op til lige under kogepunktet. Hæld det over den hakkede chokolade. Lad blandingen stå i 5-10 minutter, så chokoladen smelter. Rør derefter blandingen godt sammen.


Befri den afkølede kage fra formen og sæt den på en rist med bagepapir under. Hæld ganachen over kagen og pynt kanten af kagen med guldflager fra Black & Gold krymmelmix. Lad ganachen sættes sig og flyt derefter kagen over på et serveringsfad.

Tip

Find inspiration til, hvordan du kan pynte din chokoladekage på vores side med de bedste chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Konfektkage med chokoladeganache

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1549 kJ
370 kcal
1888 kJ
451 kcal
Fedt 27.58 g 33.63 g
Kulhydrat 25.34 g 30.90 g
Protein 4.96 g 6.05 g