Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydderkage med tranebær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Giv julestemningen et nøk opad! Når krydderkagen kommer i ovnen, breder der sig en dejlig juleduft af krydderier og appelsinskal i hele huset.

8 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydderkage med tranebær

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 18 cm

Krydderkagedej:

200 g blødt smør
200 g brun farin
4 æg
200 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 spsk. Dr. Oetker Kanelsukker
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. allehånde
1 tsk. kardemomme
50 g Dr. Oetker Mandelsplitter
40 g Dr. Oetker Appelsinskal
100 g tørrede tranebær
smør til formen

Glasur og pynt:

150 g flormelis
2 - 3 spsk. vand
Dr. Oetker Appelsinskal
tørret hibiscus

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

1

Krydderkage

Pisk smør og brun farin luftigt, og tilsæt et æg ad gangen. Kom hvedemel, bagepulver, kanelsukker, krydderier, mandler og tørret frugt i en skål, og pisk dejen til en ensartet masse.

Smør springformen (ø 18 cm), fyld dej i og bag krydderkagen i 35-45 minutter. Sæt krydderkagen til afkøling på en bagerist.

2

Glasur og pynt

Rør flormelis og vand til en tyk glasur, og pynt med appelsinskal og tørret hibiscus. Herefter er krydderkagen klar til servering.

Denne opskrift er udviklet i samarbejde med online magasinet Gadtoft & Visholm og udgivet i magasin nr. 4, du finder nyeste udgave af magasinet på hjemmesiden www.gadtoftvisholm.dk

Næringsindhold til opskriften Krydderkage med tranebær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2315 kJ
553 kcal
1474 kJ
352 kcal
Fedt 26.14 g 16.65 g
Kulhydrat 64.45 g 41.05 g
Protein 8.19 g 5.21 g