Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Lækre muffins med citron og frisk ingefær

(0)
3 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv de uimodståelige citron muffins med frisk ingefær. Med vores økologiske bageserie er det også muligt at servere økologisk hjemmebag.

16 - 20 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lækre muffins med citron og frisk ingefær

Muffin-dej:

6 stk. æg str. M/L
350 g rørsukker
250 g smør
fintrevet skal fra 2 økologiske citroner
50 g frisk ingefær , fintrevet
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
1 ½ dl sødmælk
350 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver

Pynt:

200 - 250 g hvid fondant
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
100 g flormelis
vand

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 170 ˚C varmluft.

1

Muffin-dej

Smelt smøret i en gryde og lad det køle let af. Pisk æg og rørsukker til det er lyst og luftigt. Rør citronskal, ingefær, mandelmel, sødmælk og det smeltede smør i æggemassen. Sigt hvedemel og bagepulver i og vend dejen sammen. Fordel dejen i muffinforme. Bag kagerne i 22-25 minutter eller indtil dejen slipper en bagenål helt. Lad kagerne afkøle.

2

Pynt

Tag ca. 50 g fondant fra. Ælt den resterende fondant med Concentrated Green Colour, fondanten skal være lysegrøn i farven. Rul herefter fondanten tyndt ud på et bord drysset med flormelis og udstik blomster med en udstikker. Tril små kugler af hvid fondant og kom dem i midten af hver blomst. Rør en glasur af flormelis og lidt vand. Pynt hver muffin med en blomst, brug lidt glasur til at sætte blomsterne fast med.

Tip

Hvis du ønsker at lave din egen fondant kan du finde en opskrift til det her.

Næringsindhold til opskriften Lækre muffins med citron og frisk ingefær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1553 kJ
371 kcal
1553 kJ
371 kcal
Fedt 15.81 g 15.81 g
Kulhydrat 51.80 g 51.80 g
Protein 5.30 g 5.30 g