Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Madagascar-småkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre småkager med intens smag af vanilje fra både ekstrakt og pulver. Prøv at udstikke kager med forskellige former og pynt med glasur og krymmel.

30 - 35 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Madagascar-småkager

Dejen:

175 g hvedemel
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
175 g sukker
125 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Pynt:

Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland hvedemel, mandelmel og sukker sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp og saml dejen hurtigt med æg og vaniljeekstrakt. Pak dejen ind i plastfilm, og læg den i køleskabet mindst 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 180°C traditionel varme.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 5 mm. Drys Økologisk Vaniljesukker henover dejen, og rul dejen med kagerullen igen, så vaniljen trykkes ned i dejen og den får en tykkelse på ca. 2 mm. Udstik småkagerne med en stjerne udstiksform (ø ca. 6 cm) og læg kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag småkagerne nederst i ovnen i 10-12 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl småkagerne på en bagerist.

3

Pynt

Dekorer med dekorationsglasur. Kagerne opbevares i en kagedåse.

Tips og tricks

Pynt stjernerne efterhånden som de serveres, så undgår du at de bliver bløde. Glasuren skal være helt størknet inden de ligges i en kagedåse, brug evt. bagepapir mellem hvert lag.

Næringsindhold til opskriften Madagascar-småkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 427 kJ
102 kcal
1859 kJ
444 kcal
Fedt 5.37 g 23.35 g
Kulhydrat 11.62 g 50.50 g
Protein 1.42 g 6.16 g