Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marengsroser på pind

Disse marengsroser kan bruges både til kagepynt og bordpynt. Sæt dem fx i en vase på midten af bordet eller læg dem ved hver tallerken som en lille gave.

16 - 20 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengsroser på pind

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker bladtyl 18 mm
Dr. Oetker stjernetyl ø 8 mm
Dr. Oetker stjernetyl lukket ø 11 mm
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør

Marengsroser:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft. Det er vigtigt at ovnen ikke bliver varmere, da pynten så risikerer at smelte. Du kan evt. sætte ovnen på 90 ºC og så bage marengsen lidt længere, for at være på den sikre side.

1

Marengsroser

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej.

Tag fire skefulde marengs fra og kom to skefulde i hver sin skål. Farv den ene portion rød med Concentrated Red Color og kom det i en sprøjtepose med en lille stjernetyl. Farv den anden portion grøn og kom massen i en sprøjtepose med en bladtyl.

Den store portion marengsmasse farves lyserød med Concentrated Pink Color og kommes i en sprøjtepose med en stor lukket stjernetyl.

Sprøjt den lyserøde marengs ud som store roser på en bageplade beklædt med bagepapir. Start i midten og sprøjt en spiral ud herfra, indtil rosen har den ønsklede størrelse. Hvis det er svært at lave roserne lige store, kan der med fordel tegnes cirkler på bagsiden af bagepapiret, inden der sprøjtes. Husk at der skal være plads til at pindene kan sættes i roserne.

Kom en slikkepind eller et sugerør i hver af roserne. Sprøjt med den grønne marengs to små blade på hver rose. Sprøjt derefter med den røde marengs en lille roset, så den dækker, hvor de to blade mødes. Sæt en lille Chocolate Silver Pearl oven på bladene ved den lille roset.

Bag marengsroserne i ovnen i 60 - 80 minutter, indtil de er helt tørre, dette kommer også lidt an på hvor store marengsroserne er.

Næringsindhold til opskriften Marengsroser på pind

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 193kJ
46kcal
360kJ
86kcal
Fedt 0.01g 0.01g
Kulhydrat 11.00g 20.38g
Protein 0.46g 0.86g