Flag

Honningkagehjerter med rød glasur

25 - 35 stk.
Nem
60 minutter
Honningkage hjerter hører julen til. Bag lækre honningkagehjerter og pynt dem med en flot, rød glasur.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Honningkagedej
300 ghonning
225 gbrun farin
225 gsmør
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
2æg str. M/L
775 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin
Pynt
Dr. Oetker Rød Pynteglasur

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Brunt Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Picture - Dr. Oetker Rød Pynteglasur
1

Honningkagedej

300 ghonning
225 gbrun farin
225 gsmør
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
2æg str. M/L
775 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.

2

Udrulning

Tænd ovnen på 180 grader traditionel varme Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik hjerter. Læg hjerterne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.

Bagetid: about 10 - 12 Minutes

3

Pynt

Dr. Oetker Rød Pynteglasur

Når hjerne er kølet kan de pyntes med rød pynteglasur.


Tip

Udstik juletræer og pynt med grøn pynteglasur eller udstik snefug og pynt med hvid pynteglasur.