Flag

Marengssmåkager med forest fruit swirl

50 - 60 stk.
Nem
80 minutter
Nemme marengssmåkager med en fin swirleffekt af bærsauce. Servér småkagerne på kagebordet eller brug dem som pynt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
rund tyl; ø 10 mm

Ingredienser

Marengssmåkager
1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand (0,75 dl)
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
Dr. Oetker Mandelflager

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues
Picture - Dr. Oetker Mandelflager

Tænd ovnen på 100 °C varmluft

1

Marengssmåkager

Det er vigtigt, at alle redskaberne er rene og fri for fedt, da det ellers kan påvirke resultatet af marengsen.


Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt 75 ml vand. Pisk med en håndmixer, først kort på lav hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min. 
Tip: brug meget gerne et par minutter til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok.


Marengsen er klar til brug, når den er luftig og stiv.



Læg sprøjteposen med den runde tylle på bordet. Kom marengsmassen ned langs posens ene side. Sprøjt Forest Fruit dessertsauce ind i sprøjteposen i den anden side, således at der kommer dessertsauce ud af posen sammen med marengsen.


Sprøjt marengsmassen ud på en bageplade med bagepapir, i cirkulære bevægelser så de får form som små snegle, sprøjt indenfra og ud. Drys småkagerne med mandelflager.

Tip: tegn cirkler på bagsiden af bagepapiret, hvor marengsmassen skal sprøjtes ud - på den måde bliver alle marengssmåkagerne samme størrelse.


Bag marengssmåkagerne i ovnen i 60 min. Ved brug af varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengssmåkagerne køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Bagetid: 60 Minutes