Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marengssmåkager med forest fruit swirl

Nemme marengssmåkager med en fin swirleffekt af bærsauce. Servér småkagerne på kagebordet eller brug dem som pynt.

50 - 60 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengssmåkager med forest fruit swirl

Marengssmåkager:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand (0,75 dl)
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
Dr. Oetker Mandelflager

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
rund tyl; ø 10 mm
dejskraber

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft

1

Marengssmåkager

Det er vigtigt, at alle redskaberne er rene og fri for fedt, da det ellers kan påvirke resultatet af marengsen.

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt 75 ml vand.

Pisk med en håndmixer, først kort på lav hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min.


Tip: brug meget gerne et par minutter til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok.

Marengsen er klar til brug, når den er luftig og stiv.

2

Læg sprøjteposen med den runde tylle på bordet. Kom marengsmassen ned langs posens ene side. Sprøjt Forest Fruit dessertsauce ind i sprøjteposen i den anden side, således at der kommer dessertsauce ud af posen sammen med marengsen.

Sprøjt marengsmassen ud på en bageplade med bagepapir, i cirkulære bevægelser så de får form som små snegle, sprøjt indenfra og ud. Drys småkagerne med mandelflager.

Tip: tegn cirkler på bagsiden af bagepapiret, hvor marengsmassen skal sprøjtes ud - på den måde bliver alle marengssmåkagerne samme størrelse.

Bag marengssmåkagerne i ovnen i 60 min. Ved brug af varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. 
Lad marengssmåkagerne køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Marengssmåkager med forest fruit swirl

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 96kJ
23kcal
465kJ
111kcal
Fedt 0.01g 0.07g
Kulhydrat 5.58g 26.58g
Protein 0.16g 0.75g