Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marengssmåkager med forest fruit swirl

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Nemme marengssmåkager med en fin swirleffekt af bærsauce. Servér småkagerne på kagebordet eller brug dem som pynt.

50 - 60 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengssmåkager med forest fruit swirl

Marengssmåkager:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand (0,75 dl)
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
Dr. Oetker Mandelflager

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
rund tyl; ø 10 mm
dejskraber

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft

1

Marengssmåkager

Det er vigtigt, at alle redskaberne er rene og fri for fedt, da det ellers kan påvirke resultatet af marengsen.

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt 75 ml vand.

Pisk med en håndmixer, først kort på lav hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min.


Tip: brug meget gerne et par minutter til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok.

Marengsen er klar til brug, når den er luftig og stiv.

2

Læg sprøjteposen med den runde tylle på bordet. Kom marengsmassen ned langs posens ene side. Sprøjt Forest Fruit dessertsauce ind i sprøjteposen i den anden side, således at der kommer dessertsauce ud af posen sammen med marengsen.

Sprøjt marengsmassen ud på en bageplade med bagepapir, i cirkulære bevægelser så de får form som små snegle, sprøjt indenfra og ud. Drys småkagerne med mandelflager.

Tip: tegn cirkler på bagsiden af bagepapiret, hvor marengsmassen skal sprøjtes ud - på den måde bliver alle marengssmåkagerne samme størrelse.

Bag marengssmåkagerne i ovnen i 60 min. Ved brug af varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. 
Lad marengssmåkagerne køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Marengssmåkager med forest fruit swirl

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 54 kJ
13 kcal
331 kJ
79 kcal
Fedt 0.01 g 0.06 g
Kulhydrat 3.17 g 18.63 g
Protein 0.15 g 0.87 g