Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum

Trænger du til en lillebitte kage? Så prøv denne lækre opskrift på Mugcakes.

4 stk.

nem 10 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum

Kagedej:

60 g hvedemel
80 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
6 spsk. smagsneutral olie
6 spsk. mælk
2 æg str. M/L
revet skal fra ½ ubehandlet citron (6 g)
40 g Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark eller Milk

Pynt:

1 dl piskefløde
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedej

Kom hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, olie, mælk, æg og revet appelsinskal i en skål og pisk blandingen sammen. Fordel dejen ligeligt i 4 kopper. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen. Drys Chocolate Chips ovenpå.

2

Bag Mugcakes i mikrobølgeovnen i ca. 2 ½ min. ved højeste effekt.

3

Pynt

Pisk fløde til flødeskum og pynt din mugcake. Drys med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2315kJ
553kcal
1503kJ
359kcal
Fedt 37.97g 24.65g
Kulhydrat 43.99g 28.57g
Protein 7.30g 4.74g