Kom hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, olie, mælk, æg og fintrevet appelsinskal i en skål og rør blandingen godt sammen.
Fordel dejen ligeligt i 4 kopper, evt. smurt med lidt olie eller smør. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen. Drys hakket chokolade på toppen.
Bag kagerne i mikrobølgeovnen i ca. 2 ½ minut ved højeste effekt.
Pisk fløde til flødeskum og kom lidt på hver mugcake, hvis det skal være ekstra fint kan flødeskummet kommes i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjtes i fine toppe på kagerne. Drys med krymmel efter ønske.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Desserter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :15 minutter4 stk.