Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Trænger du til kage, men har ikke tålmodighed til at vente? Så prøv denne lækre og hurtige opskrift på kage i en kop, der tilberedes i mikroovn.

4 stk.

nem 10 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum

Kagedej med appelsin og chokolade:

60 g hvedemel
80 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
6 spsk. smagsneutral olie
6 spsk. mælk
2 æg str. M/L
revet skal fra ½ ubehandlet citron
40 g Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark eller Milk

Pynt:

1 dl piskefløde
Dr. Oetker Junglekrymmel eller Earthy Cocoa krymmel.

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedej med appelsin og chokolade

Kom hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, olie, mælk, æg og fintrevet appelsinskal i en skål og rør blandingen godt sammen. 


Fordel dejen ligeligt i 4 kopper, evt. smurt med lidt olie eller smør. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen. Drys Chocolate Chips på toppen.


Bag kagerne i mikrobølgeovnen i ca. 2 ½ minut ved højeste effekt.

2

Pynt

Pisk fløde til flødeskum og kom lidt på hver mugcake, hvis det skal være ekstra fint kan flødeskummet kommes i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjtes i fine toppe på kagerne. Drys med krymmel efter ønske.

Næringsindhold til opskriften Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2315 kJ
553 kcal
1503 kJ
359 kcal
Fedt 37.50 g 24.35 g
Kulhydrat 42.13 g 27.36 g
Protein 7.12 g 4.62 g