Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mugcakes med blåbær og mandelflager

Lyst til en lille, hurtig kage? Så prøv denne lækre opskrift på Mugcakes.

4 stk.

nem 10 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mugcakes med blåbær og mandelflager

Kagedej:

60 g hvedemel
80 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
6 spsk. smagsneutral olie
6 spsk. mælk
2 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
25 g Dr. Oetker Mandelflager
40 g blåbær

Pynt:

1 dl creme fraiche 38 %
1 spsk. flormelis
Dr. Oetker Choco Mix
40 g blåbær

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedej

Kom hvedemel, sukker, bagepulver, økologisk vaniljesukker, olie, mælk, æg og romaroma i en skål og pisk blandingen sammen. Fordel mandelflager og blåbær i bunden af 4 kopper og fordel dejen ligeligt ovenpå. Det er vigtigt, at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen.

2

Bag mugcakes i mikrobølgeovn i ca. 2 ½ min. ved højeste effekt.

3

Pynt

Pisk creme fraiche og flormelis luftigt og pynt mugcakes med cremen. Drys med krymmel og friske blåbær.

Næringsindhold til opskriften Mugcakes med blåbær og mandelflager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2445kJ
584kcal
1411kJ
337kcal
Fedt 38.63g 22.33g
Kulhydrat 38.29g 22.13g
Protein 8.14g 4.70g