Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Ølkage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Ølkagen er super nem at lave og så smager den bare dejligt. Serveres bedst lun med rigeligt koldt smør til.

28 - 30 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Ølkage

2 sandkageforme; 10 x 30 cm:

Kagedej:

500 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
500 g brun farin
1 æg str. M/L
1 hvidtøl

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Bland sigtet hvedemel og brunt bagepulver i en skål. Hæld brun farin og ægget i melblandingen. Hæld hvidtøllet i skålen og rør dejen godt sammen.

Fordel dejen i 2 sandkageforme beklædt med bagepapir.

Bag kagerne i 45 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

TIP

Serveres bedst lun, med koldt smør.

Kagen tåler frysning.

Næringsindhold til opskriften Ølkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 565kJ
135kcal
1231kJ
294kcal
Fedt 0.44g 0.96g
Kulhydrat 30.07g 65.37g
Protein 2.02g 4.39g