Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Ølkage

(0)
5 6 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Ølkagen er super nem at lave og så smager den bare dejligt. Serveres bedst lun med rigeligt koldt smør til.

28 - 30 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Ølkage

Redskaber:

2 sandkageforme; 10 x 30 cm

Ølkage:

500 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
500 g brun farin
1 æg str. M/L
1 hvidtøl

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

1

Kagedejen

Sigt hvedemel og brunt bagepulver i en skål. Hæld brun farin og æg i melblandingen. Tilsæt hvidtøl og rør dejen godt sammen. Fordel dejen i to sandkageforme (10 x 30 cm) beklædt med bagepapir. 


Bag kagerne i 45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne på en bagerist.

Tips

Serveres bedst lun, med koldt smør.


Kagen er velegnet til frysning, hvis I ikke kan nå at spise begge kager.

Næringsindhold til opskriften Ølkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 565 kJ
135 kcal
1231 kJ
294 kcal
Fedt 0.44 g 0.96 g
Kulhydrat 30.07 g 65.37 g
Protein 2.02 g 4.39 g