Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Panna Cotta med hindbær gelé

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Når husblas blot skal smeltes i varm væske kan det næsten ikke gå galt. Så det er faktisk ingen sag at lave hjemmelavet Panna Cotta.

4 portioner

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Panna Cotta:

4 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
½ l piskefløde
1 dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Hindbær gelé:

2 dl hindbærsaft , købt eller hjemmelavet
3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas

Tilberedning

Tilberedning

1

Panna Cotta

Læg husblas i blød i koldt vand. 


Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, rør indtil alt husblas er opløst.


Hæld den varme panna cotta op i 4 serveringsglas, der er sat så de står på skrå. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.

2

Hindbær gelé

Læg husblas i blød i koldt vand.


Varm hindbærsaften op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let af. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst. 


Fordel hindbær geléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte retning. Det giver et særligt elegant udtryk. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.

Tips

Panna cottaen kan naturligvis også anrettes i andre former for serveringsskåle eller forme. Hvis panna cottaen skal vendes ud af formen før servering, så husk at skylle formen i koldt vand umiddelbart inden påfyldning.


Når du arbejder med husblas i varme væsker kan det næsten ikke gå galt. Læs mere om vores tips til husblas.

Næringsindhold til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2428 kJ
580 kcal
1202 kJ
287 kcal
Fedt 47.78 g 23.65 g
Kulhydrat 32.66 g 16.17 g
Protein 5.30 g 2.63 g