Flag

Panna Cotta med hindbær gelé

4 portioner
Nem
275 minutter
Når husblas blot skal smeltes i varm væske kan det næsten ikke gå galt. Så det er faktisk ingen sag at lave hjemmelavet Panna Cotta.
Panna Cotta er Italiens svar på budding. Denne version af cremede og søde dessert er lavet på fløde, smagt til med vanilje og toppet med en smuk og frisk hindbærgelé sat med husblas. Denne nemme dessert er perfekt at servere til gæster og kan laves klar i forvejen.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Panna Cotta
4 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
½ lpiskefløde
1 dlsukker
2 tsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
Hindbær gelé
3 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
2 dlhindbærsaft , købt eller hjemmelavet

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Husblas
Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
Picture - Dr. Oetker Økologisk Husblas
1

Panna Cotta

4 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
½ lpiskefløde
1 dlsukker
2 tsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Læg husblas i blød i koldt vand. 

Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, rør indtil alt husblas er opløst.

Hæld den varme panna cotta op i 4 serveringsglas, der er sat så de står på skrå. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.

2

Hindbær gelé

3 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
2 dlhindbærsaft , købt eller hjemmelavet

Læg husblas i blød i koldt vand.

Varm hindbærsaften op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let af. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst. 

Fordel hindbær geléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte retning. Det giver et særligt elegant udtryk. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.


Tips

Panna cottaen kan naturligvis også anrettes i andre former for serveringsskåle eller forme. Hvis panna cottaen skal vendes ud af formen før servering, så husk at skylle formen i koldt vand umiddelbart inden påfyldning.


Når du arbejder med husblas i varme væsker kan det næsten ikke gå galt. Læs mere om vores tips til husblas.