Panna Cotta med hindbær gelé

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Når husblas blot skal smeltes i varm væske kan det næsten ikke gå galt. Så det er faktisk ingen sag at lave hjemmelavet Panna Cotta.

4 portioner

nem 35 Minutter

Panna Cotta er Italiens svar på budding. Denne version af cremede og søde dessert er lavet på fløde, smagt til med vanilje og toppet med en smuk og frisk hindbærgelé sat med husblas. Denne nemme dessert er perfekt at servere til gæster og kan laves klar i forvejen.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Panna Cotta:

4 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
½ l piskefløde
1 dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Hindbær gelé:

3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
2 dl hindbærsaft , købt eller hjemmelavet

Tilberedning

Tilberedning

1

Panna Cotta

Læg husblas i blød i koldt vand. 

Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, rør indtil alt husblas er opløst.

Hæld den varme panna cotta op i 4 serveringsglas, der er sat så de står på skrå. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.

2

Hindbær gelé

Læg husblas i blød i koldt vand.

Varm hindbærsaften op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let af. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst. 

Fordel hindbær geléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte retning. Det giver et særligt elegant udtryk. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.

Tips

Panna cottaen kan naturligvis også anrettes i andre former for serveringsskåle eller forme. Hvis panna cottaen skal vendes ud af formen før servering, så husk at skylle formen i koldt vand umiddelbart inden påfyldning.


Når du arbejder med husblas i varme væsker kan det næsten ikke gå galt. Læs mere om vores tips til husblas.

Næringsindhold til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2428 kJ
580 kcal
1202 kJ
287 kcal
Fedt 47.78 g 23.65 g
Kulhydrat 32.66 g 16.17 g
Protein 5.30 g 2.63 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: