Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Panna Cotta med hindbær gelé

Når husblas skal smeltes i varm væske kan det næsten ikke gå galt! Så det er faktisk ingen sag at lave hjemmelavet Panna Cotta.

4 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Panna Cotta:

4 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
0,5 l fløde
1 dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Hindbær gelé:

2 dl hindbærsaft
3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas

preparation

Tilberedning

1

Panna Cotta

Læg husblas i blød i koldt vand. Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet. Tag gryden af varmen. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, hvor det hurtigt opløses under omrøring.

2

Hæld den varme fløde op i serveringsglas der står på skrå. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.

3

Hindbær gelé

Læg husblas i blød i koldt vand. Varm hindbærsaften op til kogepunktet. Tag gryden af varmen. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst. Fordel hindbær geléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte retning. Det giver et særligt elegant udtryk. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.

Tips

Panna cottaen skal naturligvis også anrettes i andre former for serveringsskåle eller forme. Hvis panna cottaen skal vendes ud af formen før servering, så husk at skylle formen i koldt vand umiddelbart inden påfyldning.

Når du arbejder med husblas i varme væsker kan det næsten ikke gå galt. Læs mere om vores tips til husblas.

Næringsindhold til opskriften Panna Cotta med hindbær gelé

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2550kJ
609kcal
1243kJ
297kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g