Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pebernødder

(0)
4 10 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvordan bager jeg de bedste pebernødder? Disse er krydrede med pebernødkrydderi, som gør det nemt at bage de lækreste hjemmebagte pebernødder til jul.

180 - 200 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pebernødder

Pebernødde dej:

220 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
125 g sukker
125 g koldt smør
1 æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

2

Pebernødde dej

Bland sigtet hvedemel og krydderiblandingen sammen med sukker. Tilsæt smør i tern og saml dejen med ægget.

Del dejen i fire dele og tril dem til lange pølser. Skær pølserne i små stykker og tril stykkerne til pebernødder.

Bag pebernødderne i 8-10 min. til de er gyldne.

Næringsindhold til opskriften Pebernødder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 54 kJ
13 kcal
1754 kJ
419 kcal
Fedt 0.61 g 20.22 g
Kulhydrat 1.61 g 53.82 g
Protein 0.17 g 5.55 g