Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Pebernødder

(0)
4 5 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvordan bager jeg de bedste pebernødder? Disse er krydrede med pebernødkrydderi, som gør det nemt at bage de lækreste hjemmebagte pebernødder til jul.

180 - 200 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pebernødder

Pebernødde dej:

220 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
125 g sukker
125 g koldt smør
1 æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

2

Pebernødde dej

Bland sigtet hvedemel og krydderiblandingen sammen med sukker. Tilsæt smør i tern og saml dejen med ægget.

Del dejen i fire dele og tril dem til lange pølser. Skær pølserne i små stykker og tril stykkerne til pebernødder.

Bag pebernødderne i 8-10 min. til de er gyldne.

Næringsindhold til opskriften Pebernødder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 54kJ
13kcal
1758kJ
420kcal
Fedt 0.61g 20.22g
Kulhydrat 1.61g 53.79g
Protein 0.17g 5.55g