Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pingviner og isflage-småkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Søde pingvinsmåkager pyntet med glasur og livlige sukkerøjne. Gode som pynt til fest med frost-tema eller måske til en fest med tema fra filmen Madagaskar?

18 - 20 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pingviner og isflage-småkager

Småkagedej:

50 g Dr. Oetker Hasselnøddeflager
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp. salt
50 g blødt smør eller margarine
1 æg str. M/L

Pynt:

150 g hvid fondant
Dr. Oetker Sort konditorfarve
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
150 g flormelis
2 spsk. vand
Dr. Oetker Sugar Eyes
Download til opskrift

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedej

Tilsæt hasselnøddeflager i en foodprocessor og blend nødderne til fint mel.

2

Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker, salt og mix sammen. Tilsæt dernæst smør og æg, og ælt massen først på lavt niveau til dejen er samlet og dernæst på det højeste niveau. Tryk dejen flad, læg i bagefilm og placer i køleskabet i ca. 30 minutter.

3

Læg bagepapir på en bageplade og forvarm ovn til 160 °C.

4

Rul dejen 1/2 cm tynd på et meldrysset køkkenbord. Brug herefter skabelonen til at skære (ca. 8 x 6 cm) ovale cirkler ud af dejen og bag dem i ca. 12 minutter. Når småkagerne er bagte, tages de ud af ovnen og trækkes af bagepladen ud på køkkenbordet til afkøling.

5

Pynt

Rul fondanten tyndt ud mellem en opskåret frysepose. Skær 12 mindre ovale cirkler (ca. 3,5 x 5,5 cm) ud med hjælp fra skabelonen. Farv den resterende fondant gul med Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour, og tilsæt lidt Red Concentrated Colour for at give den et orange skær.

Bland flormelis med vand, til glasur. Del glasuren i to og farv den ene del med Dr. Oetker sort konditorfarve. Fordel den sorte glasur på 12 af småkagerne. Den hvide glasur bruges på de resterende småkager og dekoreres som små isflager. Læg de 12 hvide ovale fondant pingvinmaver, på de sorte glasur småkager.

Af den farvede fondant, rulles tre kugler til hver pingvin på størrelse med et kirsebær. To af kuglerne formes til pingvin fødder og den sidste til pingvinens næb.

Dekorer til sidst pingvinerne med Dr. Oetker Sugar Eyes.

Næringsindhold til opskriften Pingviner og isflage-småkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 632 kJ
151 kcal
1583 kJ
378 kcal
Fedt 4.45 g 11.13 g
Kulhydrat 26.13 g 65.32 g
Protein 1.70 g 4.25 g