Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Rocky Road Brownie

En skønne brownie er både blød og chewy og smager fantastisk godt af chokolade. Top den af med mandler, karameltern og marshmallows som en ægte rocky road.

18 - 20 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rocky Road Brownie

Redskaber:

bradepande; 23 x 33 cm

Kagedejen:

100 g mørk chokolade
250 g smør
25 g Dr. Oetker Baking Cocoa
350 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
4 æg str. M/L
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
0,25 tsk. salt
50 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
85 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
60 g små marshmallows

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme og smør nradepanden eller beklæd den med bagepapir.

Kagedejen

Hak chokoladen groft. Smelt smørret i en gryde og rør kakao i. Tag gryden af varmen, tilsæt hakket chokolade og rør til det er smeltet.


Pisk sukker, vaniljeekstrakt og æg skummende hvidt. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og salt i æggemassen sammen med chokoladesmørret og fordel dejen i bradepanden.


Bag kagen midt i ovnen i 15 min.


Hak mandlerne groft og bland dem med karameltern og chocolate chips. Drys blandingen ud over kagen og tryk det let ned i overfladen.


Bag kagen yderligere 10 min.


Drys kagen med marshmallows og bag kagen yderligere ca. 5 min. til de er gyldne og ikke brankede. Afkøl kagen helt på en bagerist inden den skæres i mindre stykker.

Tip

Opbevar brownie-stykkerne i en lufttæt beholder eller frysepose ved stuetemperatur.

Næringsindhold til opskriften Rocky Road Brownie

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1352kJ
323kcal
1779kJ
425kcal
Fedt 17.87g 23.51g
Kulhydrat 35.88g 47.21g
Protein 4.22g 5.56g