Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Rocky Road Brownie

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Dennne skønne brownie er både blød og chewy og smager fantastisk. Top den af med mandler, karameltern og marshmallows som en ægte rocky road.

18 - 20 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rocky Road Brownie

Redskaber:

bradepande; 23 x 33 cm

Rocky road brownie:

100 g mørk chokolade
250 g smør
25 g Dr. Oetker Baking Cocoa
350 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
4 æg str. M/L
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
¼ tsk. salt
50 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
85 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
60 g små marshmallows

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme. 

Rocky road brownie

Hak chokoladen groft. 


Smelt smørret i en gryde og rør kakao i. Tag gryden af varmen, tilsæt hakket chokolade og rør til det er smeltet.

Pisk sukker, vaniljeekstrakt og æg skummende hvidt. 


Sigt hvedemel, bagepulver og salt i æggemassen, tilsæt chokoladesmørret og rør dejen sammen. Fordel dejen jævnt i en bradepande (23 x 33 cm), der er smurt med smør eller beklædt med bagepapir.


Bag kagen midt i ovnen i 15 minutter.

Imens kagen bager så hak smuttede mandler groft og bland dem med karameltern og chocolate chips. Efter de 15 minutter så tag kagen ud og drys blandingen over toppen, tryk det let ned i overfladen.


Bag kagen i yderligere 10 minutter. Tag derefter kagen ud og drys den med små skumfiduser. Bag kagen i yderligere ca. 5 minutter til skumfiduserne er let gyldne. Afkøl kagen helt i formen, skær den kolde kage i mindre stykker.

Tips

Opbevar brownien i en lufttæt beholder eller frysepose ved stuetemperatur.


Hvis du ikke kan få miniskumfiduser kan du bruge almindelige og klippe dem i mindre stykker med en saks.

Næringsindhold til opskriften Rocky Road Brownie

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1340 kJ
320 kcal
1763 kJ
421 kcal
Fedt 17.67 g 23.24 g
Kulhydrat 34.81 g 45.80 g
Protein 4.17 g 5.48 g