til opskriften Rocky Road Brownie
bradepande; 23 x 33 cm |
100 g | mørk chokolade |
250 g | smør |
25 g | Dr. Oetker Baking Cocoa |
350 g | sukker |
2 tsk. | Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt |
4 | æg str. M/L |
150 g | hvedemel |
1 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
0,25 tsk. | salt |
50 g | Dr. Oetker Smuttede Mandler |
85 g | mini karameltern |
1 pose | Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g) |
60 g | små marshmallows |
Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme og smør nradepanden eller beklæd den med bagepapir.
Hak chokoladen groft. Smelt smørret i en gryde og rør kakao i. Tag gryden af varmen, tilsæt hakket chokolade og rør til det er smeltet.
Pisk sukker, vaniljeekstrakt og æg skummende hvidt. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og salt i æggemassen sammen med chokoladesmørret og fordel dejen i bradepanden.
Bag kagen midt i ovnen i 15 min.
Hak mandlerne groft og bland dem med karameltern og chocolate chips. Drys blandingen ud over kagen og tryk det let ned i overfladen.
Bag kagen yderligere 10 min.
Drys kagen med marshmallows og bag kagen yderligere ca. 5 min. til de er gyldne og ikke brankede. Afkøl kagen helt på en bagerist inden den skæres i mindre stykker.
Opbevar brownie-stykkerne i en lufttæt beholder eller frysepose ved stuetemperatur.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
1352kJ 323kcal |
1779kJ 425kcal |
Fedt | 17.87g | 23.51g |
Kulhydrat | 35.88g | 47.21g |
Protein | 4.22g | 5.56g |