Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Sådan laver du - stribede marengs på to måder | Kreahjørnet

Det er slet ikke så svært, at lave fine marengs med flotte striber. Her er to forskellige metoder til at lave striber på.

90 - 100 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sådan laver du - stribede marengs på to måder | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
pensel
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker rund tyl ø 13 mm

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej.

Sprøjt lidt Concentrated Pink Colour ind i en sprøjtepose med rund tyl, tryk posen let sammen, kom herefter halvdelen af marengsen i posen. 


Mal, med en pensel, tynde striber af Concentrated Blue Colour på indersiden af en anden sprøjtepose med tyl. Kom den resterende marengs i posen.

Sprøjt små marengs (ca. 2-3 cm i diameter) ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Sprøjt marengskys med begge poser, indtil al marengsen er brugt.

Bag marengskyssne i ovnen i 60 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft  er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Sådan laver du - stribede marengs på to måder | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 33kJ
8kcal
352kJ
84kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 2.00g 20.01g
Protein 0.08g 0.83g