Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Skumfiduser med smag af citron og hindbær

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lav disse nemme og fine skumfiduser med lækker smag af hindbær og citron. Perfekt som en værtindegave eller bare til slikskålen.

20 - 30 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Skumfiduser med smag af citron og hindbær

Redskaber:

standmixer eller håndmixer

Skumfiduser:

9 blade Dr. Oetker Husblas
1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
15 g frysetørrede hindbær
200 g flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Skumfiduser

Læg husblad i blød i koldt vand. 
 
Kom vand og indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål. Varm blandingen over et vandbad, imens der piskes med et piskeris eller med en håndmixer ved lav hastighed. Tag skålen af varmen, når pulveret er helt opløst. Vrid husblassen for vand, kom den i marengsmassen et blad ad gangen og pisk indtil husblassen er opløst. 
 
Kom skumfidusmassen i en standmixer og pisk i 8-10 minutter ved højeste hastighed til massen bliver sej og når stuetemperatur (det er også muligt at piske med en håndmixer, men det er nemmere at bruge en standmixer). Rør herefter citronekstrakt og frysetørret hindbær i, gem lidt hindbær til at drysse over skumfiduserne senere. 


Beklæd en bradepande med bagepapir og sigt flormelis henover. Kom skumfidusmassen på bagepladen og drys overfladen med frysetørrede hindbær, sigt evt. lidt flormelis henover og tryk massen ud til en rektangel på ca. 20 x 24 cm, sigt med flormelis efter behov, så massen ikke klistre fast. Lad massen sætte sig i mindst 2 timer ved stuetemperatur og skær den derefter i tern af ca. 4 x 4 cm. Vend skumfiduserne i flormelis så alle sider er dækket og lad dem herefter tørre yderligere et par timer eller gerne til næste dag. Jo længere tid, de får lov til at tørre, desto sejere bliver de i konsistensen.

Opbevar skumfiduserne i en tætlukket beholder ved stuetemperatur. 

Næringsindhold til opskriften Skumfiduser med smag af citron og hindbær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 281 kJ
67 kcal
599 kJ
143 kcal
Fedt 0.41 g 0.86 g
Kulhydrat 14.98 g 31.88 g
Protein 0.81 g 1.72 g