Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Skumfiduser med smag af citron og hindbær

Lav disse nemme og fine skumfiduser med lækker smag af hindbær og citron. Perfekt som en værtindegave eller bare til slikskålen.

20 - 30 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Skumfiduser med smag af citron og hindbær

Redskaber:

standmixer eller håndmixer

Skumfiduser:

9 blade Dr. Oetker Husblas
1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
15 g frysetørrede hindbær
200 g flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Skumfiduser

Læg husblad i blød i koldt vand. 
 
Kom vand og indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål. Varm blandingen over et vandbad, imens der piskes med et piskeris eller med en håndmixer ved lav hastighed. Tag skålen af varmen, når pulveret er helt opløst. Vrid husblassen for vand, kom den i marengsmassen et blad ad gangen og pisk indtil husblassen er opløst. 
 
Kom skumfidusmassen i en standmixer og pisk i 8-10 minutter ved højeste hastighed til massen bliver sej og når stuetemperatur (det er også muligt at piske med en håndmixer, men det er nemmere at bruge en standmixer). Rør herefter citronekstrakt og frysetørret hindbær i, gem lidt hindbær til at drysse over skumfiduserne senere. 


Beklæd en bradepande med bagepapir og sigt flormelis henover. Kom skumfidusmassen på bagepladen og drys overfladen med frysetørrede hindbær, sigt evt. lidt flormelis henover og tryk massen ud til en rektangel på ca. 20 x 24 cm, sigt med flormelis efter behov, så massen ikke klistre fast. Lad massen sætte sig i mindst 2 timer ved stuetemperatur og skær den derefter i tern af ca. 4 x 4 cm. Vend skumfiduserne i flormelis så alle sider er dækket og lad dem herefter tørre yderligere et par timer eller gerne til næste dag. Jo længere tid, de får lov til at tørre, desto sejere bliver de i konsistensen.

Opbevar skumfiduserne i en tætlukket beholder ved stuetemperatur. 

Næringsindhold til opskriften Skumfiduser med smag af citron og hindbær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 281kJ
67kcal
599kJ
143kcal
Fedt 0.41g 0.86g
Kulhydrat 14.98g 31.86g
Protein 0.81g 1.72g