Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sprøde luksus Brunkager

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Brunkager er en af julens klassiske småkager, og her kommer de i en lækker luksus udgave. Nyd brunkagerne i hele december.

50 - 75 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sprøde luksus Brunkager

Dej:

1 ½ tsk. Dr. Oetker Potaske
½ dl vand
250 g smør
200 g sirup
200 g farin
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
1 brev Dr. Oetker Brunkagekrydderi
500 g hvedemel
100 g Dr. Oetker Mandelsplitter
100 g Dr. Oetker Appelsinskal

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Opløs potasken i vandet. Bring smør, sirup og farin i kog i en gryde, tilsæt appelsinskal og brunkagekrydderi. Tag gryden af varmen og rør den opløste potaske i. Lad sirupmassen køle af til den er håndvarm. Er den for varm vil dejen smuldre når melet røres i.

2

Bland mel, mandelsplitter og appelsin-tern og rør det i sirupmassen. Afkøl dejen en anelse mere så den kan trilles til to tykke pølser á 4-6 cm i diameter. Pak dem ind i husholdningsfilm eller bagepapir og læg dem i køleskabet til næste dag (12-24 timer).

3

Tænd ovnen på 160˚ C varmluft eller 180˚ C traditionel varme.

4

Skær dejen i tynde skiver med en meget skarp kniv og læg dem på en bageplade. Bag kagerne midt i ovnen i 8-10 min. Pas på de ikke bliver sorte i kanten. Afkøl på bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Tip

Vil du hellere have firkantede brunkager? Kom dejen i en lille firkantet form og lad den hvile. Skær dejen ud i aflange stænger inden den skæres i tynde skriver.

Næringsindhold til opskriften Sprøde luksus Brunkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 402 kJ
96 kcal
1746 kJ
417 kcal
Fedt 4.25 g 18.48 g
Kulhydrat 12.91 g 56.14 g
Protein 1.14 g 4.94 g