Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Tropiske marengsslikkepinde

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse sommerlige marengsslikkepinde kan bruges både til kagepynt og bordpynt. Sæt dem fx i en vase på midten af bordet eller i en festligt pyntet lagkage.

10 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tropiske marengsslikkepinde

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
ca. 10 slikkepinde papir eller træ eller papsugerør
Dr. Oetker bladtyl; 18 mm
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm
fin stjernetyl

Tropiske marengsslikkepinde:

2 breve Dr. Oetker Perfect Meringues
1 ½ dl vand (koldt)
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Black & Gold , sort krymmel som vandmelonens kerner.

Tilberedning

Tilberedning

Om opskriften

Denne opskrift blev skabt i vores #BørneBageskole på @Kagerullen_DrOetker Instagram-profilen under den tidlige del af Covid-19 lockdown. Du kan gense vores IG-story i profilens highlights

Tænd ovnen på 100 °C varmluft. Det er vigtigt at ovnen ikke bliver varmere, da pynten så risikerer at smelte. Du kan evt. sætte ovnen på 90 ºC og så bage marengsen lidt længere, for at være på den sikre side.

1

Tropiske marengsslikkepinde

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i mindst 3 minutter indtil marengsen er helt stiv.


Del marengsmassen op i tre skåle.
I én skål tilsættes concentrated red color, i en anden tilsættes concentrated yellow color og i den sidste tilsættes concentrated green color. Bland farverne godt rundt i marengsmassen og pas på ikke at slå luften ud af massen. Farve tilsættes alt efter lyst og behov.


Kom alt den gule marengsmasse i en sprøjtepose med en fin stjernetylle.
Kom alt den røde marengsmasse i en sprøjtepose med en lukket stjernetylle (ø 8 mm).

Kom halvdelen af den grønne marengsmasse i en sprøjtepose med en lukket stjernetylle (ø 8 mm). Kom den anden halvdel i en sprøjtepose med bladtylle.

2

Vandmelon marengsslikkepinde

Beklæd en bageplade med bagepapir. Sæt 5 dutter af rød marengsmasse på bagepapiret og sæt toppen af et papirsugerør fast i hver, så de ligger på bagepladen.

Tag den ene portion grønne marengsmasse med den lukkede stjernetylle og lav en buet stribe marengs hen midt over sugerøret -- dette er skrællen på vandmelonen.
Tag herefter den røde marengsmasse og sprøjt i zig-zag bevægelser op ad sugerøret, så det ender i en spids - det er vandmelonen.
Drys vandmelonen med sort krymmel så det ligner kerner.


Med resten af den røde marengs lav små marengskys rundt på bagepladen ved siden af vandmelonslikkepindene.

3

Ananas marengsslikkepinde

Beklæd en bageplade med bagepapir. Sæt 5 dutter af gul marengsmasse på bagepapiret og sæt toppen af et papirsugerør fast i hver, så de ligger på bagepladen.

Lav dutter med den gule marengsmasse hen over sugerøret, så de former en ananas. Der skal ca. være 3 marengstoppe ved siden af hinanden i bredden og 4 i højden.


Tag den anden portion grønne marengsmasse med bladtyllen. Fra toppen af ananasen sprøjtes den grønne marengsmasse ud. Hiv lidt op og ud i sprøjteposen således at massen "falder" ud over toppen af ananasen. Slut af med at sprøjte dutter ovenpå toppen så toppen får lidt fylde.


Sæt dutter med den resterende marengsmasse rundt på bagepladen som små marengskys.

Bag marengsslikkepindende 90 minutter, indtil de er helt tørre.

Næringsindhold til opskriften Tropiske marengsslikkepinde

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800 kJ
191 kcal
1231 kJ
294 kcal
Fedt 0.33 g 0.51 g
Kulhydrat 45.13 g 69.43 g
Protein 1.69 g 2.61 g