til opskriften Tropiske marengsslikkepinde
håndmixer | |
Dr. Oetker engangssprøjtepose | |
ca. 10 slikkepinde papir eller træ eller papsugerør | |
Dr. Oetker bladtyl; 18 mm | |
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm | |
fin stjernetyl |
2 breve | Dr. Oetker Perfect Meringues |
1 ½ dl | vand (koldt) |
Dr. Oetker Concentrated Green Colour | |
Dr. Oetker Concentrated Red Colour | |
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour | |
Dr. Oetker Black & Gold , sort krymmel som vandmelonens kerner. |
Denne opskrift blev skabt i vores #BørneBageskole på @Kagerullen_DrOetker Instagram-profilen under den tidlige del af Covid-19 lockdown. Du kan gense vores IG-story i profilens highlights
Tænd ovnen på 100 °C varmluft. Det er vigtigt at ovnen ikke bliver varmere, da pynten så risikerer at smelte. Du kan evt. sætte ovnen på 90 ºC og så bage marengsen lidt længere, for at være på den sikre side.
Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i mindst 3 minutter indtil marengsen er helt stiv.
Del marengsmassen op i tre skåle.
I én skål tilsættes concentrated red color, i en anden tilsættes concentrated yellow color og i den sidste tilsættes concentrated green color. Bland farverne godt rundt i marengsmassen og pas på ikke at slå luften ud af massen. Farve tilsættes alt efter lyst og behov.
Kom alt den gule marengsmasse i en sprøjtepose med en fin stjernetylle.
Kom alt den røde marengsmasse i en sprøjtepose med en lukket stjernetylle (ø 8 mm).
Kom halvdelen af den grønne marengsmasse i en sprøjtepose med en lukket stjernetylle (ø 8 mm). Kom den anden halvdel i en sprøjtepose med bladtylle.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Sæt 5 dutter af rød marengsmasse på bagepapiret og sæt toppen af et papirsugerør fast i hver, så de ligger på bagepladen.
Tag den ene portion grønne marengsmasse med den lukkede stjernetylle og lav en buet stribe marengs hen midt over sugerøret -- dette er skrællen på vandmelonen.
Tag herefter den røde marengsmasse og sprøjt i zig-zag bevægelser op ad sugerøret, så det ender i en spids - det er vandmelonen.
Drys vandmelonen med sort krymmel så det ligner kerner.
Med resten af den røde marengs lav små marengskys rundt på bagepladen ved siden af vandmelonslikkepindene.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Sæt 5 dutter af gul marengsmasse på bagepapiret og sæt toppen af et papirsugerør fast i hver, så de ligger på bagepladen.
Lav dutter med den gule marengsmasse hen over sugerøret, så de former en ananas. Der skal ca. være 3 marengstoppe ved siden af hinanden i bredden og 4 i højden.
Tag den anden portion grønne marengsmasse med bladtyllen. Fra toppen af ananasen sprøjtes den grønne marengsmasse ud. Hiv lidt op og ud i sprøjteposen således at massen "falder" ud over toppen af ananasen. Slut af med at sprøjte dutter ovenpå toppen så toppen får lidt fylde.
Sæt dutter med den resterende marengsmasse rundt på bagepladen som små marengskys.
Bag marengsslikkepindende 90 minutter, indtil de er helt tørre.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
800
kJ
191 kcal |
1231
kJ
294 kcal |
Fedt | 0.33 g | 0.51 g |
Kulhydrat | 45.13 g | 69.43 g |
Protein | 1.69 g | 2.61 g |
Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA. Du kan til enhver tid skifte mening.
Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.
Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.
Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
Ja
nej
For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.
Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
Ja
nej
Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: