Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Unicorn Cheesecake Bars

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fortryllende og trendy unicorn cake med digestive kiks og regnbue krymmel. Perfekt til små såvel som store enhjørninger og enhver festlig lejlighed.

10 - 12 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Unicorn Cheesecake Bars

Redskaber:

bradepande
foodprocessor
håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Kiksebund:

150 g smeltet smør
330 g digestive kiks eller anden kiks
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Ostecreme uden husblas:

2 ½ dl piskefløde
1 brev Dr. Oetker Vegegel
1 dl friskpresset citronsaft
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
225 g flødeost
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Pynt:

Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tip

Kagen kan med fordel tilberedes i god tid inden gæsterne kommer, så den kan nå at sætte sig. Find flere opskrifter og inspiration på vores side om cheesecakes.

1

Kiksebund

Beklæd en bradepande med staniol. Lad staniolet gå et par centimeter op ad siderne.


Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene i en foodprocessor. Rør kiks, mandler og smeltet smør sammen. Hæld kiksemassen i den forerede bradepande og pres det ud i et jævnt lag, helt ud til kanten så hele bunden er dækket. Stil bunden på køl imens ostecremen laves.

2

Ostecreme uden husblas

Pisk fløde til en let flødeskum. 


Pisk Vegegel og citronsaft sammen i en lille gryde. Kog det op under omrøring til væsken tykner. Tag gryden af varmen og rør sødet kondenseret mælk i. 


Pisk flødeost let med en håndmixer i en anden skål. Hæld den søde kondenseret mælkemasse i flødeosten. Pisk med en håndmixer til massen er ensartet. Tilsæt Vanilla Paste og flødeskum og vend det forsigtigt sammen.


Fordel ostecremen i 5 skåle. Tilsæt en farve Concentrated Colours per skål. Rør farvengodt ud i hver skål. Kom skiftevis små klatter af de forskelligt farvet ostecremer ovenpå kiksebunden. Glat toppen af kagen ud med en vinkelpalet eller dejskraber, så den får en jævn overflade. Sæt den på køl i mindst 4 timer.

3

Pynt

Tag kagen ud af køleskabet og løft den forsigtigt ud af formen og over på et serveringsfad eller skærebræt. Drys med Rainbow Mix.

Næringsindhold til opskriften Unicorn Cheesecake Bars

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2345 kJ
560 kcal
1629 kJ
389 kcal
Fedt 37.78 g 26.23 g
Kulhydrat 47.40 g 32.92 g
Protein 8.32 g 5.78 g