Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Unicorn Cheesecake Bars

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fortryllende og trendy unicorn cake med digestive kiks og regnbue krymmel. Perfekt til små såvel som store enhjørninger og enhver festlig lejlighed.

10 - 12 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Unicorn Cheesecake Bars

Redskaber:

bradepande
foodprocessor
håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Kiksebund:

150 g smeltet smør
330 g digestive kiks eller anden kiks
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Ostecreme uden husblas:

2 ½ dl piskefløde
1 brev Dr. Oetker Vegegel
1 dl friskpresset citronsaft
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
225 g flødeost
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Pynt:

Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tip

Kagen kan med fordel tilberedes i god tid inden gæsterne kommer, så den kan nå at sætte sig. Find flere opskrifter og inspiration på vores side om cheesecakes.

1

Kiksebund

Beklæd en bradepande med staniol. Lad staniolet gå et par centimeter op ad siderne.


Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene i en foodprocessor. Rør kiks, mandler og smeltet smør sammen. Hæld kiksemassen i den forerede bradepande og pres det ud i et jævnt lag, helt ud til kanten så hele bunden er dækket. Stil bunden på køl imens ostecremen laves.

2

Ostecreme uden husblas

Pisk fløde til en let flødeskum. 


Pisk Vegegel og citronsaft sammen i en lille gryde. Kog det op under omrøring til væsken tykner. Tag gryden af varmen og rør sødet kondenseret mælk i. 


Pisk flødeost let med en håndmixer i en anden skål. Hæld den søde kondenseret mælkemasse i flødeosten. Pisk med en håndmixer til massen er ensartet. Tilsæt Vanilla Paste og flødeskum og vend det forsigtigt sammen.


Fordel ostecremen i 5 skåle. Tilsæt en farve Concentrated Colours per skål. Rør farvengodt ud i hver skål. Kom skiftevis små klatter af de forskelligt farvet ostecremer ovenpå kiksebunden. Glat toppen af kagen ud med en vinkelpalet eller dejskraber, så den får en jævn overflade. Sæt den på køl i mindst 4 timer.

3

Pynt

Tag kagen ud af køleskabet og løft den forsigtigt ud af formen og over på et serveringsfad eller skærebræt. Drys med Rainbow Mix.

Næringsindhold til opskriften Unicorn Cheesecake Bars

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2345kJ
560kcal
1629kJ
389kcal
Fedt 37.78g 26.23g
Kulhydrat 47.40g 32.92g
Protein 8.32g 5.78g