Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Valentine cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvad siger jeg elsker dig som kage? Lav disse fine og nemme chokolade cupcakes toppet med jordbærmousse og giv dem til en du holder af på valentinsdag.

20 - 24 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Valentine cupcakes

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Chokoladekage:

250 g smør
125 g hakket mørk chokolade
3 æg str. M/L
300 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hakket mørk chokolade
75 g hakket lys chokolade
75 g hakket hvid chokolade
20 - 24 Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Jordbærmousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Chokoladekage

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme, blandingen må ikke koge. Lad den køle let af.


Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i æggemassen og vend dejen sammen. Tilsæt derefter det letafkølet chokoladesmør og vend det forsigtigt i. Vend til slut hakket mørk, lys og hvid chokolade i dejen og fordel den i muffinforme.


Bag kagerne i 15-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Jordbærmousse

Bland brevets indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.



Kom jordbærmoussen i en sprøjtepose med en stjernetyl (fx Dr. Oetker Stjernetyl; ø 8mm). Sprøjt toppe af mousse på hver cupcake og pynt med Sweetheart Krymmel.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Valentine cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1260 kJ
301 kcal
1641 kJ
392 kcal
Fedt 16.01 g 20.79 g
Kulhydrat 33.68 g 43.74 g
Protein 3.71 g 4.81 g