Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Citronfromage med lakrids

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En let og luftig dessert til den søde tand med smag af frisk citron og lakrids.

4 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citronfromage med lakrids

Citronfromage:

1 brev Dr. Oetker Citronfromage
2 ½ dl vand eller letmælk
1 ½ tsk. lakridspulver
skal fra ½ ubehandlet lime

Tilberedning

Tilberedning

1

Citronfromage

Bland posens indhold med vand eller mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Vend lakridspulver forsigtigt i fromagen, portionsanret i 4 skåle og stil desserterne i køleskabet i min. 1 time.

Servér fromagen toppet med revet limeskal.

Tips og tricks

I stedet for at vende lakridspulveret i fromagen, kan den drysses ovenpå lige inden servring. Citronfromagen kan serveres med flødeskum og evt. nogle blade citronmelisse.
Citronfromage med lakrids kan også bruges som fyld i flødeboller.

Næringsindhold til opskriften Citronfromage med lakrids

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 385 kJ
92 kcal
456 kJ
109 kcal
Fedt 1.65 g 1.94 g
Kulhydrat 18.67 g 21.97 g
Protein 0.71 g 0.84 g