Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Citronfromage med lakrids

En let og luftig dessert til den søde tand med smag af frisk citron og lakrids.

4 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citronfromage med lakrids

Citronfromage:

1 brev Dr. Oetker Citronfromage
2,5 dl vand eller letmælk
1,5 tsk. lakridspulver
skal fra ½ ubehandlet lime

Tilberedning

Tilberedning

1

Citronfromage

Bland posens indhold med vand eller mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Vend lakridspulver forsigtigt i fromagen, portionsanret i 4 skåle og stil desserterne i køleskabet i min. 1 time.

Servér fromagen toppet med revet limeskal.

Tips og tricks

I stedet for at vende lakridspulveret i fromagen, kan den drysses ovenpå lige inden servring. Citronfromagen kan serveres med flødeskum og evt. nogle blade citronmelisse.
Citronfromage med lakrids kan også bruges som fyld i flødeboller.

Næringsindhold til opskriften Citronfromage med lakrids

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 389kJ
93kcal
456kJ
109kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g